Ordumuza yönelik İdlib'de gerçekleştirilen hain saldırıyı kınamak ve Bahar Kalkan'ı operasyonuna tam destek vermek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde ülke genelinde ortak bir basın açıklaması gerçekleştirildi. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yavuz Uğurdağ’da Bursa’da yapılan toplantıya katılarak operasyona destek verdi.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ev sahipliğinde Bursa'da faaliyet gösteren 90'a yakın iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib'te yürüttüğü 'Bahar Kalkanı Harekatı'na tam destek verdi. Hazırlanan ortak bildiriyi okuyan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bursa iş dünyası olarak devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız" dedi.
Yapılan toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Her zaman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu, Bahar Kalkanı Harekâtına desteğimizi tüm dünyaya beyan ediyoruz. TOBB öncülüğünde, BTSO ev sahipliğinde Bursa iş dünyası olarak devletimizin, milletimizin ve ordumuzun her daim yanındayız” dedi.

Editör: TE Bilişim