İNEGÖL’DE BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPAN BİR BAŞKAN VAR

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, yeni dönemin İnegöl’e hayırlı olmasını dileyerek, İnegöl’de 10 yıldır çok başarılı çalışmalar yapan bir Belediye Başkanı olduğunu kaydetti. Vatandaşların 30 Mart seçimleri itibari ile de belediyenin başarılı olduğunu oylarıyla tescil ettiklerini, bir nevi güven tazelediklerini söyleyen Aydın, “İnşallah yeni dönemde Bursa Büyükşehirle birlikte İnegöl’de çok daha güzel değişiklikler olacak. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın yeni dönemde de büyük işlere imza atacağına inanıyorum. Yeni dönemin İnegöl’ümüze, İnegöl belediyemize ve belediye başkanımız Alinur Aktaş’a hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise,  “30 Mart’ta yeniden güven tazeleyerek göreve seçilen Başkan Alinur Aktaş’a, Milletvekili arkadaşlarımız İsmail Aydın ve Önder Matlı ile beraber Ankara dönüşü hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. 30 Mart’ta milletimiz istikrardan yana, güvenden yana, ülkemizin kalkınmasından, büyümesinden, huzur ve refahından yana oy kullanmıştır. Başbakanımıza duyduğu güveni, Belediye Başkanlarımıza duyduğu güveni, AK Partimize duyduğu güveni, 30 Mart’ta sandıkta %46’ya yakın bir yerel seçimler oylaması sonucu tescil etmiştir” dedi.

AK Parti’ye ve Belediye Başkanlarına duyulan güveni, milletin kendilerini tercih ederek gösterdiğini belirten Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bunun için, İnegöl’den başlayarak Bursalı hemşerilerimize ve Türkiye genelindeki bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Hizmet belediyeciliği, AK Parti belediyeciliğidir. Ak Parti belediyeciliği, hizmeti insana, insanın olduğu her yere en layıkıyla götürmektedir. Bu anlamda da yaklaşık 10 yıldır ve bundan sonra bir 5 yıl daha İnegöl’ümüze hizmet edecek olan Başkanımız Alinur Aktaş’a yeni çalışma döneminde başarılar diliyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediye sınırlarının içinde de olmak şansıyla da beraber daha güzel hizmetler yapmayı Allah nasip eder. Çünkü, İnegöl’ümüz bu manada merkezi hükümetimizin hizmetlerinden yeterince istifade ediyor. Belediyemizin güçlü imkanlarından istifade ediyor” şeklinde konuştu.

BELEDİYEDEN DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HİZMET

İnsanın olduğu her yerde, sosyal, kültürel ve sportif anlamda, doğduğu andan ahrete göç ettiği ana kadar bütün hizmetleri belediyenin sunduğunu ve bundan sonrada sunmaya devam edeceğini kaydeden Milletvekili Şahin, “İnşallah İnegöllü hemşerilerimiz yaptıkları tercihten dolayı memnuniyetlerini bundan sonra da dile getirmeye devam edecekler. Bu anlamda da Belediye Başkanımıza, yeni Belediye Meclisi üyelerimize ve belediye teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugün benimle burada bulunan değerli iki Milletvekili arkadaşım, parlamentomuzun çok çalışkan iki milletvekili Sayın İsmail Aydın ve Önder Matlı’ya da gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Yine bizi burada yalnız bırakmayan, AK Parti Bursa  İl yöneticilerimiz Nureddin Arif Kurtulmuş ve İhsan Paşa Güzeldağ’a da şükranlarımı arz ediyorum. İnegöl, her şeyin en iyisine layıktır, öyle olmaya da devam edecektir” ifadelerinde bulundu.

ÇOK ÇALIŞKAN BİR BAŞKANIMIZ VAR

Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’da, “Hemşerilerimizin bildiği gibi çok çalışkan bir belediye başkanımız var. 10 yılda İnegöl’e çok güzel, çok faydalı, çok büyük hizmetler kazandırdı. İnegöllü hemşerilerimiz her şeyin farkındalar. İnegöllüler burada çok net olarak ‘Biz İnegöl’de belediyeden memnunuz’ mesajı verdiler” dedi.

Bunun dışında 30 Mart seçimlerinin bir başka anlamı daha olduğunu vurgulayan Matlı, bu seçimlerin yerel seçimler olmasının yanı sıra, genel seçimler havasında da geçen çok farklı bir seçim olduğunu ifade etti.  Matlı, konuşmasının devamında; “Dolayısıyla hem yerelde, hem de genel merkezi hükümet icraatı olarak baktığımızda vatandaşlarımız, biz Ak Parti hükümetinin icraatından, iktidarından memnunuz. Dolayısıyla Ak Parti iktidarı ile durmak yok yola devam mesajını çok net olarak vermiştir” diye konuştu.

Bundan sonraki 5 yıllık süreçte Alinur Başkanın daha büyük icraatlar yapacağına emin olduklarını söyleyen Matlı; “Çünkü, bundan sonraki süreçte Alinur Başkanımızın yanında Büyükşehir Belediye Başkanımız, Recep Altepe’de olacak. İnşallah Büyükşehir’in gücünü de başkanımız yanına alarak bundan sonra da İnegöl’de çok güzel hizmetlere devam edecek. Şimdi seçim dönemini bitirdik. Bundan sonraki süreçte yeni bir döneme girdik. Bundan sonra Türkiye’nin önünde çok önemli bir eşik olan Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah buradan aldığımız güçle beraber, Türkiye’nin bugüne kadarki istikrarlı yolculuğunun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden de başarılı sonuçlar elde edilerek devam etmesini temenni ediyoruz. Türkiye geleceğe istikrarla, güvenle bakıyor, bu istikrar ve güvenin devam etmesiyle, Türkiye’yi daha güzel günler bekliyor. Bu düşüncelerle tekrar Alinur Başkanımıza tebriklerimizi sunuyoruz, önümüzdeki 5 yıllık süreçte de başarılar diliyoruz. Tabi ki bizlerde milletvekilleri olarak başkanımızın her daim yanında olacağız. Kendilerinin hizmetleri ve icraatlarıyla kıvanç duyuyoruz. Her zaman da destek vermekten mutluluk duyacağız” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “30 Mart yerel seçimlerinin akabinde, Bursa’mızda da, İnegöl’ümüzde de Allah’a hamdolsun güzel bir netice ortaya çıktı. Özellikle Ak Parti açısından 17 ilçenin 15’inin kazanılmış olması bizim için büyük bir kazanım. Bu manada emeği geçen, katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun bugün milletvekillerimiz ve il yöneticilerimiz beraberce büyük bir nezaket gösterip bu manada ziyaretler yapıyorlar” dedi.

Hem seçim öncesi, hem de seçim sonrasında kendilerini yalnız bırakmadıkları ve verdikleri destekler için milletvekilleri ve il yöneticilerine teşekkür eden Aktaş, “inşallah bugünden sonrada ilçe halkının bize olan güvenini, hizmetlerimizle ortaya koyacağımız yenilikler ve değişikliklerle taçlandırarak, onlara mukabele edeceğiz. Emeği geçen, katkısı olan herkesten Allah razı olsun diyorum. Tüm hemşerilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim