İnegöl'de gazetecilere saldırı girişiminde bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, sosyal medya paylaşımı nedeniyle Türkiye’ye rezil oldu. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir programda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili açıklamalarda bulunmuş, hemen akabinde de Özdağ, yapılan açıklamalarla ilgili basın açıklamasında bulunmuştu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümit Özdağ'a hitaben, "Onu adam yerine koymam. Hayvandan daha aşağı bir insan. Operasyon çocuğu" ifadelerini kullanırken, Ümit Özdağ ise, “Yarın saat 11'de İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Silahsız geleceğim. Erkeksen beni orada bekle” gibi ifadelerle yanıt vermişti.

ŞOVMEN REZİL OLDU

Öte yandan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İnegöl ziyaretindeki heyetinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Bakan Soylu – Özdağ gerilimi ile ilgili kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yorumlarda bulundu.

Gerilime ilişkin akla ziyan açıklamalarda bulunan Dikbayır, “Senaryosu kötü yazılmış bir tiyatroyu hep birlikte izliyoruz… Hayırlısı bakalım" dedi.

ALIN ŞU ADAMIN ELİNDEN TELEFONU ZEKA SEVİYESİ SIR OLARAK KALSIN
Bu sözlerle cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, adeta Dikbayır’ı bütün Türkiye’ye rezil etti. 

Özdağ Dikbayır’a cevap verirken, Akşener’e de mesaj göndererek şu ifadeleri kullandı: “Ümit Dikbayır, milletvekili olmadan önce taşıdığın gaz tüpleri senden daha akıllıdır. Halan sayesinde milletvekili oldun. Çok konuşma zeka ve kültür seviyen ortaya çıkmasın. Sayın Akşener, alın şu adamın elinden telefonu zeka seviyesi sır olarak kalsın”

Editör: TE Bilişim