‘Şehir ve ışık´ temalı fotoğraf yarışmasına başvurular 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kabul edilecek. Şehrinin ışıklarını en iyi yansıtan katılımcılar, sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova´nın elektrik dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), bir yandan daha kaliteli ve kesintisiz enerji için yatırımlarını sürdürürken, diğer yandan da sosyal sorumluluk projeleriyle hayatın içinde yer alıyor.

‘Hayatın her yerinde´ sloganıyla çıktığı yolculukta özellikle gece ışığın altında ışıl ışıl görünen şehir fotoğraflarının katılabileceği bir yarışma düzenleyen UEDAŞ, geleneksel hale gelen ‘şehir ve ışık´ temalı ‘Şehrin Işıkları´ Ulusal Fotoğraf Yarışması´nın 4´üncüsü için süreci başlattı. 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında başvuruların kabul edileceği yarışmada her katılımcı en fazla 5 eserle yer alabilecek.

İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPILABİLİR

Tüm amatör ve profesyonel fotoğraf severlerin başvurabileceği yarışma, bütün Türkiye´yi kapsıyor. Başvuruların internet üzerinden yapılabileceği yarışmada, ister dijital fotoğraf makinesiyle ister cep telefonuyla çekilmiş görüntüler olsun, en güzel kareleri www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresine yükleyen herkes, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olma fırsatını yakalayacak. Birinciye, 16-21 Ekim tarihleri arasında Limak Thermal Boutique Hotel´de 2 kişilik tatilin hediye edileceği yarışmada, ikinciye fotoğraf makinesi, üçüncüye ise akıllı telefon verilecek. Şimdiden amatör ve profesyonel fotoğrafçılardan yoğun ilgi olduğu gözlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflara sergilenme imkânı da verilecek. 1 Ekim´e kadar başvuruların kabul edileceği yarışma ile ilgili detaylı bilgilere ve şartnamesine www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresinden ulaşmak mümkün.

Editör: TE Bilişim