Düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, bazı Belediye Meclisi üyeleri ile 150 davetli katıldı.

Birlik beraberliğin ve yardımlaşmanın üst düzeyde yaşandığı, bereketi ile her yuvayı şenlendirdiği, ibadet anlamında da bereketinden çok iyi bir şekilde istifade edildiği bu mübarek Ramazan ayında ‘Veren elin erdemi ile alan elin duasını´ buluşturmayı ilke edinen sosyal belediyeciliğin başlangıç noktası olarak görülen Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, kurulduğu günden itibaren sürekli sosyal yardım hizmetlerini arttırmaya, yardım noktasında da halkın her anında üzerine düşen vazifeyi gerçekleştirmeye çalışıyor.

Kemalpaşa, Mahmudiye ve Hamidiye Mahallelerinde oturup, Umuteli Sosyal Yardım Merkezinden her ay düzenli olarak yardım alan aileler için düzenlenen iftar yemeğinde gönüller birleşti, yürekler bu ayın gönül ikliminde yoğruldu ve herkes ramazan sofrasında yer alarak orucunu açtı. Bu gönül ikliminin devamı da Perşembe ve Pazar günleri diğer mahallelerde oturan ihtiyaç sahibi aileler için organize edilecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş´da iftar sofralarında bu aileler ile birlikte iftarını açtı.

Umuteli Sosyal Yardım Merkezi gıda, kıyafet, yakacak, kırtasiye yardımı ve kısa zaman önce hizmet vermeye başlayan Evde Bakım Hizmetleri gibi birçok alanda sosyal yardım etkinliğini sürdürmeye devam ediyor. İnegöl Belediyesi Ramazanda ayında erzak, kışın kömür dağıtan belediye anlayışından çıkarak yılın 12 ayında düzenli olarak yardım yapıyor. Ayrıca Gıda ve Giyim Bankasına kayıtlı 420 Ailem Marketten alışveriş yapar gibi giyim ve yardımlarını alıyor. Bu yardımlar yılın 12 ayı devam etmekte ve bilgiler sürekli güncelleniyor.

Editör: TE Bilişim