Türk Ceza kanununda yer alan uyuşturucu ile mücadele konusunda, yasa maddesinin ağırlaştırılmasıyla beraber, uyuşturucu kullanımının önüne geçmek ve gençleri zehirlenmekten kurtarmak amacıyla çalışmalarını hızlandıran, en ufak bir ihbarı dahi değerlendirerek başarı ile sonuçlandıran İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Pazar akşamı bir eve yaptıkları baskında, bol miktarda esrar maddesi ve Extacy  isimli uyuşturucu madde ile uyuşturucu ticaretinden elde edilen para ve bir adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirmişlerdi.

Uyuşturucu kullandığı ihbarını alan KOM ekipleri tarafından gözaltına alınan M.H. isimli şahıs, polisteki ifadesi sırasında uyuşturucuyu aldığı yerin adresini göstermiş, bunun üzerine aniden gelişen uygulama sonucunda ekipler, söz konusu adrese baskın yapmış, yapılan ani baskın sırasında evde ve şahısların üzerinde yapılan aramada, 250 adet Extacy,250 gramkullanıma hazır Kubar esrar, bir adet ruhsatsız pompalı tüfek ve bir miktar mermi ile uyuşturucu ticaretinden temin edildiği iddia edilen 7 bin TL ile bir miktar döviz ele geçirilmişti.

2 KİŞİ ADLİYEDE

Baskın sonucunda gözaltına alınan uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 26 yaşındaki Z.Ç. isimli kadın ve 19 yaşındaki M.Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildiler.

 

Editör: TE Bilişim