İNEGÖL'ÜN GÖBEĞİNDE SKANDAL!

İnegöl'ün en merkezi ve kalabalık mahallelerinden olan Cuma Mahallesinde bulunan iki katlı metruk binanın uyuşturucu yuvası olarak kullanılması tepkilere neden oldu.

Cuma Mahallesi Sadıkzade Sokak üzerinde bulunan iki katlı metruk bina, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından her gece uyuşturucu ve alkol yuvası olarak kullanılıyor. Daha önceden içerisinde ev sahibinin yaşadığı metruk binanın içi, kimliği belirsiz madde bağımlıları tarafından resmen çöplük haline getirildi. Binanın içinde bulunan uyuşturucu kullanma aparatları ve boş alkol şişeleri de dikkatlerden kaçmadı.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ!
Özellikle gecenin geç saatlerinde madde bağımlılarının bu binaya geldiğini belirten mahalle sakinleri ve çevredeki esnaflar, yetkililerden konu ile alakalı çalışma yapmasını bekliyor. Evin yıkılması veya kapılarının kapatılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, aileleriyle birlikte buradan geçerken korktuklarını belirtiyor. 

POLİS EKİPLERİ ZAMAN ZAMAN BASKIN DÜZENLİYOR!

Binaya emniyet ekiplerinin zaman zaman baskın düzenlediğini ve şüpheli şahısları gözaltına aldığını belirten mahalle sakinleri, duruma daha kalıcı çözümler talep ediyor.

Editör: TE Bilişim