Kemalpaşa Mahallesi

Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana gelen ev kazasında, üzerine süt dökülen 3 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı. Acil servise getirilen minik kızın, başka bir hastaneye sevki ise eziyete dönüştü. Sevk için beklenen hava ambulansı gelmeyince, küçük kız Ambulansla İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
3 yaşındaki Suden T. oyun oynarken, evin mutfağındaki ocakta kaynatıldıktan sonra yoğurt yapılmak üzere yere koyulan içi sıcak süt dolu tencereye ayaklarıyla çarptı. Çarpmanın etkisi ile içinde 5 litre sıcak süt bulunan tencere, minik kızın ayaklarına devrildi. Ayaklarının tamamına süt dökülerek ağır yaralanan küçük kız, ağlamaya başladı. Acılar içerisinde kıvranan küçük kız, yakınlarının yardımı ile özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.
2 SAAT BOYUNCA SEVK BEKLEDİ
Acil serviste yapılan ilk müdahaleler sonucunda sevki kararlaştırılan, vücudunun yüzde 30'luk kısmında ikinci derece yanık oluşan 3 yaşında küçük kız, Hava Ambulansını beklemek üzere müşahede altına alındı. Ancak, havanın rüzgarlı olması nedeniyle Hava Ambulansının İnegöl'e havalanmadığı bildirildi. Yaklaşık 2 saat boyunca Acil serviste bekletilen ağır yaralı küçük kızın, 112 Acil Servis Ambulansı ile sevkine karar alındı. 2 saat boyunca süren ümitsiz bekleyiş sonucunda minik kız, 112 Acil Servis ambulansı ile İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Editör: TE Bilişim