Yeni Müdür Tayip Göl

6 Ağustos 2009 tarihinde Vakıfbank İnegöl Şubesi Müdürlüğüne atanan yeni Müdür Tayip Göller, Vakıfbank’ın imajının yükseltilmesi doğrultusunda çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.

1962 yılı Ardahan Çıldır doğumlu olup, ilköğretim ve liseyi Kars’ta bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 1984 yılında mezun olan üç çocuk babası Tayip Göller, 18 yıl boyunca Ankara ve İstanbul Vakıfbank şubelerinde memur, şef yardımcılığı, şef ve müdür yardımcılığı gibi görevleri yerine getirerek, 2007 yılında Muş merkez Vakıfbank Şubesi Müdürlüğü görevine atandı. İki buçuk yıl Muş’ta görev yapmasının ardından Vakıfbank İnegöl Şubesi Müdürlüğüne getirilen Tayip Göller, İnegöl’ün tahmin ettiğinden daha büyük bir yerleşim birimi olduğunu ifade etti. Çeşitli yolculukları esnasında İnegöl Ankara karayolundan birçok defa geçip İnegöl köftesini tatma fırsatını yakaladığını belirten Göller, İnegöl’ün, Organize Sanayi Bölgesi ve gelişmiş Mobilya Sanayisi açısından gördüğü bir çok ilden büyük olduğunu kaydetti.

İnegöl’de büyük bir ticari potansiyel olduğunu vurgulayan Vakıfbank Müdürü Tayip Göller, iş hacminin de büyük olmasıyla geniş bir ekonomik kapasite oluştuğunu belirtti.

Daha öncelerde kredi işlemlerinde yaşanan sıkıntılar ve hizmet noktasındaki bazı yetersizlikler sebebiyle Vakıfbank İnegöl Şubesinin zedelenen imajının tekrar yükseltilmesi doğrultusunda yoğun çalışmalar yapacaklarının altını çizen Müdür Göller, özellikle hizmet kalitesinin arttırılması noktasında gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim