VEKİL GÜREL DEVREYE GİRDİ, PROJELERE ONAY ÇIKTI
KAFKASSPOR ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Bölgesel Amatör Lig’in(BAL) İnegöl temsilcisi Kafkasspor, Ankara’da AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in misafiri oldu. Bir süre önce hazırlanan projeleri sunmak için başkente çıkarma yapan kulüp başkan ve yöneticileri Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilatına ziyarette bulundu.
5 branşta 600’e yakın lisanslı sporcusuyla Bursa Bölgesi’nin en büyük amatör kulüplerinden biri olan Kafkasspor, mülkiyeti Spor Bakanlığı’nda olan Park Caddesi üzerinde ki merkez binada yapılması talep edilen yenileme çalışmalarına yönelik Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’den destek talep etti.
Projelerin hazırlanmasının ardından Ankara’ya çıkarma yapan Kulüp Başkanı Sebahattin Ordu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in öncülüğünde Spor Toto Teşkilatı Başkan Vekili Metin Ayvazoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin’i makamlarında ziyaret etti.
Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve Kafkasspor Başkanı Sebahattin Ordu, bina kullanım sözleşmenin uzatılması noktasında Prof Dr. Süleyman Şahin’den destek talebinde de bulundu.
Ankara’da kabul gören projelerin hayata geçirilmesi noktasında mutabakata varılırken, ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Sebahattin Ordu, “Bursa Milletvekilimiz Vildan hanım bizi çok iyi ağırladı. Ankara’da kulübümüzü tanıtma ve anlatma fırsatı bulduk. Amacımız İnegöl’e yakışan hizmetlere imza atmak. Bizler gençlere yatırım yapıyoruz. İnegöl’ü başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu bağlamda hem camiamız hem de İnegöl’ümüz adına destek istedik” diye konuştu. 
Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise, “Bütün spor branşlarında Bakanlığımızın yakın ilgi ve alakası mevcut ayrıca amatör branşlarda gerek Bakanlık gerek Spor Toto marifetiyle kulüpler daha verimli ve başarılı çalışmalara imza atıyor. Kafkasspor’umuz İnegöl’deki gençlerimizin ve sporcularımızın bir araya geldiği ve büyük teveccüh gören kulüplerimizden biri. Tesis ve sportif faaliyetler ile alakalı taleplerini hem Spot Toto Başkan vekilimize hem de Bakanlığımıza taleplerimizi sunduk. Amacımız hem verilecek destekler hem tesisleşme ile alakalı yatırımlarla İnegöl gençlerine ve spor camiamıza nefes aldırmak ve daha iyi başarılar almaları için gerekli ortamı sağlamaktır .” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim