-Biriken Borçlar Sebebi İle Yasal İşleme Düşmesinler-
İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri, Ağustos ayında göreve başlayan İnegöl Verdi Dairesi Müdiresi Beyhan Balta’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir açıklama yapan Oda Başkanı Özcan Ayhan, “Ağustos ayı içerisinde ilçemizde göreve başlayan Vergi Dairesi Müdiresi sayın Beyhan Balta Hanımefendiyi makamında ziyaret ederek, yeni görev yeri sebebi ile hayırlı olsun temennisinde bulunmak ve tanışmak amacını taşımaktadır. Esnaflarımızın vergi dairesinden muhtemel beklentilerini müdire hanımefendiye belirttik. Odamızın birçok çalışması ile ilgili kendisini bilgilendirdik. İnşallah görev yapacağı süre içerisinde birlikte güzel çalışmalara imza atarız diye düşünüyoruz. Müdire hanımefendiye görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Vergi Dairesi Müdiresi Beyhan Balta ise, “İnegöl ilçesinde Ağustos ayı itibarı ile göreve başladım. Aradan geçen 3 aylık süre içerisinde birçok STK Başkanı ve yönetim kurulları ile tanışma imkanımız oldu. İnegöl mobilya ismi ile tüm yurtta bilinen bir şehir. Dolayısıyla Mobilyacılar Odasının görev ve sorumlulukları çok fazla. Bizler de kurum olarak mobilyacılarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çaba göstereceğiz. Esnaflarımız yaşanan sıkıntılar sebebi ile zaman zaman vergilerini ödeme güçlüğü çektiği görülmekte. Esnaflarımıza tavsiyem; birikmiş vergi borçları varsa dairemize gelip ödeyebilecekleri şekilde taksitlendirme yapsınlar. Biriken borçlar sebebi ile yasal işleme düşmesinler. Düştükleri anda sıkıntı daha da büyüyecektir. Biz her zaman esnafımıza yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Oda Başkanı Özcan Ayhan ziyaretin anısına Vergi Dairesi Müdiresi Beyhan Balta’ya İnegöl Mobilya Tarihi kitabını hediye etti.

Editör: TE Bilişim