27 Şubat - 4 Mart ta

27 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İnegöl Vergi Dairesi ile Türkiye Kızılay Derneği İnegöl Şubesi işbirliğinde dün, Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Dün saat 10.30-16.30 arasında Vergi Dairesi binasının ikinci kat koridorunda gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyada, Bursa Kızılay Kan Merkezinden gelen doktor Özlem Türkoğlu, hemşireler Elfide Savaş, Mustafa Manas ve Şenay Doğukut tarafından, vergi dairesi personeli ve vatandaşlardan 40 ünite kan toplandı.

Kan Bağışı Kampanyasını Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediklerini belirten Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, "Vergi bilincinin oluşturulması ve vergiyi gününde ödeme alışkanlığının kazandırılması amacıyla, 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında Vergi Haftası kutlanmaktadır. Vergi Haftası etkinliklerimiz protokol ziyaretleri ile başlayıp, meslek odalarının ziyaret edilmesi ile devam etti. Gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinden, mükellefiyet ödemelerini süresinde yerine getiren kişilerin işyerlerinde ziyaret edilmesi, ilköğretim ve ortaöğretim okulları ziyaret edilerek burada öğrencilere Vergi Haftası ile ilgili bilgi verilmesi de yapacağımız etkinlikler arasında. Bugün ise, Türkiye Kızılay Derneği İnegöl Şubesi ile birlikte Kan Bağışı Kampanyası düzenliyoruz. Kampanyaya katılarak kan bağışında bulunan personelimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim