Edinilen bilgilere göre; İnegöl'e bağlı Muratbey mahallesindeki 2 katlı evinin ikinci katında yaşayan ve birinci katında ise 20 civarında kedisine bakan 60 yaşındaki Emine Aladağ, gece uyumak için odasına gitti. Uykuya dalan yaşlı kadının evinde sabaha karşı 05.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri gören mahalle sakinleri durumu İnegöl itfaiyesine haber verdiler.

YANGIN SÖNDÜRÜLÜNCE ACI HABER GELDİ

Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere dört bir yandan müdahale etmeye başladılar. O sırada ekipler ve mahalle sakinleri, yaşlı kadını çevrede de araştırdılar. Yoğun çalışmalar sonucunda yangın söndürüldü. Yangının ardından İtfaiye ekipleri, evin içine girdiklerinde yaşlı kadının yanmış cesedine ulaştılar.

KEDİLER DE YANMIŞ

Evin birinci katındaki kedilerden bazıları kaçarak kurtulurken, bazıları da yangında telef oldu.

İtfaiye ekiplerince dışarıya çıkarılan adeta ceset, olaydan Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HAYVAN SEVER KADIN

Yanarak ölen kadının beslediği 20’ye yakın kedisi de evin etrafında beklediler. Yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor.

Editör: TE Bilişim