Bölgesel Gençlik Gel

Bölgesel Gençlik Geliştirme U-18 Ligi Marmara A Grubunda mücadele eden İnegölspor, Şehir Stadyumunda konuk ettiği Yalovaspor’u 2-0’la geçerek galibiyet özlemine son verdi. Bordo-Beyazlı gençleri galibiyete taşıyan goller Yağızhan ve Mesut’tan geldi.

Sezonun ilk maçında deplasmanda Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalan İnegölspor U18 Yaş Grubu takımı ilk iç saha maçında Yalovaspor’u konuk etti. Etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, rakibini Yağızhan ve Mesut’un golleri ile 2–0’lık skorla yenerek ilk galibiyetine imza attı.

İlk iki maçta hanesine 4 puan yazdırarak grup üçüncülüğü koltuğuna oturan İnegölspor U18 Yaş Grubu Takımı Sorumlusu Özgür Şahin, bu sezon U-18 yaş grubunda, yaş olarak küçük sporcularla mücadele ettiklerini belirterek, “Bu ligde oynayan oyuncu sayımız bu yıl biraz az. Bunun zorluklarını zaman zaman yaşayacağız. Ama maç oynadıkça sporcularımız tecrübe edinecekler ve daha iyi performans sergileyecekler. Oynadığımız maçta da bu sıkıntılar zaman zaman hissedilmesine rağmen, oyun genelinde oyuna hükmeden ve pozisyon bulan ekip bizdik. Girdiğimiz çok sayıda gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik maçı daha farklı kazanabilirdik. Tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

İnegölspor Altyapı Teknik Sorumlusu Necati Erkmen ise, İnegölspor olarak rakipten maç genelinde daha iyi olduklarını, çok sayıda pozisyona girdiklerini, bunların sadece iki tanesini gol yapabildiklerini söyledi. Rakiplerinden yaşça daha küçük olmalarına rağmen fiziksel olarak daha kuvvetli olduklarını ifade eden Erkmen, İnegölspor camiasına güzel bir galibiyet hediye ettikleri için mutlu olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim