Yamaha Xmax Fan Kulübü, 2 günlük kamp için İnegöl’ü tercih etti. İnegöl Belediyesi, 500’e yakın motorcuyu DOSTUM tesislerinde ağırladı.

Her alanda hizmet seferberliğini sürdürürken bir yandan da şehrin tanıtımı adına çaba sarf eden İnegöl Belediyesi, bu hafta sonu Yamaha Xmax Fan Kulübü üyelerine ev sahipliği yaptı. 500’e yakın motosiklet tutkunu, İnegöl Belediyesi organizasyonuyla Yeniceköy Mahallesinde bulunan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) alanında 2 günlük kamp yaptı.

Cumartesi günü başlayan kampta motosiklet tutkunları için çadır alanları ve sosyal etkinlik alanları oluşturulurken, ayrıca Cumartesi akşamı mini bir konser etkinliği de düzenlendi. Farklı şehirlerden İnegöl’e gelen motosiklet tutkunlarına şehrin tanıtımı açısından bilgilendirmeler yapıldı. Belediye Başkanı Alper Taban da DOSTUM merkezindeki kamp alanını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Yamaha Xmax Fan Kulübü yöneticileri, motosiklet tutkunları ve aileleriyle bir araya gelme fırsatı bulan Başkan Taban, motosiklet kullanarak buradaki motosikletleri de inceledi. Ziyareti sırasında bir açıklama yapan Taban, “Bugün DOSTUM merkezimizde daha önce pek çok misafirimizi ağırladığımız gibi Yamaha Xmax Fan Kulübünün kıymetli Başkanı, yöneticileri, motosiklet severler ve ailelerini misafir ediyoruz. Onlara bu güzellikleri göstermek istiyoruz. Onlar da tüm ülkeyi, dünyayı geziyorlar. Biz de şehrimizi göstermek istedik. Burada İnegöl Belediyesi eliyle oluşturulmuş olan bir takım fiziki tesisler ve imkanlar sunuyoruz. Kamp alanımız, göletimiz, 14 ayrı branşımız var burada. Yamaç paraşütünden dağcılığa, okçuluk, Oryantiring gibi pek çok alanımız var. Bugün motosiklet tutkunlarıyla bir aradayız. Çok keyifli ve heyecanlıyız. Burada oldukları için teşekkür ediyorum. Burada bir dizi imkanlar da oluşturduk onlar için. Kaplan Motorun da destek ve katkılarıyla bu ortamı sağladık. İnşallah en güzel şekilde ev sahipliği yapıp kendilerini buradan mutlu uğurlamak istiyoruz. Güzellikler paylaştıkça mutluluklar artıyor. Kapımız her aman açık. Her zaman bekliyoruz. Etkinliğimiz bugün ve yarın devam edecek. İnşallah güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum” dedi.

Yamaha Xmax Fan Kulübü üyeleri de sağlanan imkanlar ve destekler için Başkan Taban’a teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim