Karayolu üzerinden karşıya geçerken aracın çarpması sonucu yaralanarak yerden kalkamayan anne köpeğin başından yavruları hiç ayrılmadı. Tedavi için olay yerine gelen ekiplerin yaralı anneyi alıp götürdüğü sırada 2 yavru köpek de peşini bırakmayınca, onlarda anneleriyle merkeze götürüldü.

Alınan bilgilere göre; Bursa-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, Hikmet Şahin Köprülü kavşak mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğe çarptı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen vicdansız sürücü yaralı köpeği bırakıp arkasına bakmadan gitti.

Yaralı halde orta refüjdeki yeşillik alana sürünerek giden köpeğin yanında bulunan yavruları ise başından bir an olsun ayrılmadı. Bu anlar ise görenlere duygulu anlar yaşattı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen trafik ekipleri trafiği durdurdu, barınak ekipleri de yaralı köpeği aldı. Bu sırada yavrular annelerinin peşinden ayrılmadı. Ekipler, yavruları da araca alarak anneleriyle birlikte İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürdüler.

O anlar basın mensuplarının kameralarına yansıdı.

Editör: TE Bilişim