Çare Derneği tarafından, İnegöl'deki ihtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımı dağıtıldı. Dernek temsilcisi Murat Can Susur, yardımların devam edeceğini ifade ederek hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

İnegöl'deki faaliyetlerini sürdüren Çare Derneği, ihtiyaç sahibi olarak tespit ettiği ailelere toplamda 41 koli dağıttı. Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Çare Derneği İnegöl Temsilcisi Murat Can Susur şu ifadeleri kullandı;

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

"Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl'de de yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan ramazan ayında yardım kolilerimizi oluşturduk. Oluşturulan bu kolileri daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dernek üyelerimiz aracılığıyla teslim ettik. Biz müslüman olmanın gerekliliklerini yerine getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

6 ÜLKEDE TOPLAM 224 YETİM

"Biz Çare Derneği olarak Arakan, Filipinler, Uganda, Kenya, Burkina Faso ve Pakistan'da toplam 224 yetim çocuğun bakımını üstlenmiş durumdayız. Yine bunun yanında başta Afrika olmak üzere 14 ülkede kurban kesimi faaliyetlerimiz de devam etmekte. Yine belirtmek isteriz ki başta Afrika olmak üzere 320 ülkede su kuyusu faaliyete geçirdik. Tüm bu yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerde desteği olan, emeği olan hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar genel merkezimizin internet sitesi üzerinden veya İnegöl şubemize ulaşarak bağışlarını ulaştırabilirler."

Editör: TE Bilişim