Tutuklu olarak yargılanan A.C.’nin ifadesindeki çelişkiler nedeniyle sanığa 6 ay sonra aynı saatte keşif yaptırılmıştı. Keşfin ardından sanık önceki gün tekrar hakim karşısına çıktı.

ÇOK ÜZGÜNÜM, PİŞMANIM

Adam öldürme suçundan müebbet hapis istemiyle yargılanan A.C., “Keşifteki beyanlarımı tekrar ediyorum. Her ne kadar duruşmada daha önce maktulün benim önümü kestiğini ve beni durdurduğunu söylemiş isem de, aslında olay keşifte anlattığım gibi oldu. Ben önceki savunmalarımı tekrar ederim. Aslında ben maktul ile olay tarihinde buluşmamak için elimden geleni yaptım. Kendisi gerek çektiği mesajlarla bana karşı yaptığı hakaret ve tehditler, gerekse telefonla görüşmelerimizde yaptığım tüm ikna çabalarına rağmen illa benimle buluşmak istemesi, yine son olarak ben alışveriş merkezinin ordayken acaba kendisi ile buluşmadan halledebilir miyiz diye düşünürken, beni köy yoluna doğru gitmeye sevk etmesi, fakat benim yine de o tarafa gitmeyip Yenişehir yoluna sapmam, arkamdan beni takip etmesi ve yolda tüfek göstermesi nedeniyle bir anda bu suçu işlemek durumunda kaldım. Çok üzgünüm, pişmanım” dedi.

KARDEŞİNE AŞIKMIŞ!

Sanık A.C.’nin, yasak aşk yaşadığı iddia edilen H.S.’nin kardeşi ile flört durumunun olduğunu, H.S. ile kardeşi için mesajlaştığını söylediği bildirildi.

YASAK İLİŞKİYİ YALANLADI

Öldürülen N.S.’nin eşi H.S. ise, A.C. ile asla gönül bağının olmadığını sadece iş arkadaşı olduklarını belirterek, yasak ilişki yaşadığı  iddiasını yalanladı.

Mahkeme, duruşmayı 20 Ağustos 2014 tarihine erteledi.

CİNAYETİN AYRINTILARI

26 Şubat 2014 tarihinde iddiaya göre eşi H.S. ile aynı işyerinde çalışan A.C. arasında ilişki olduğunu, karısının cep telefonuna gelen mesajlardan öğrenen N.S., eşinin telefonundan numarasını aldığı A.C.’yi arayarak Boğazköy Barajı mevkiine çağırmıştı. Baraj kenarında karşı karşıya gelen N.S. ile A.C. tartışmaya başlamış, tartışma büyüyünce A.C., üzerinde taşıdığı silahla N.S.’ye kurşun yağdırmıştı. Vücudunun çeşitli yerlerine 6 kurşun isabet eden N.S., olay yerinde hayatını kaybetmiş, A.C., olayın ardından geldiği araçla kayıplara karışmıştı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan A.C. yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

Editör: TE Bilişim