TAKLA ATTI

Edinilen bilgilere göre, İnegöl´den Domaniç´e gitmekte olan sürücü 37 yaşındaki Mücahit Öztürk yönetimindeki 43 YA 052 plakalı otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, otomobilde bulunan sürücünün babaannesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ise kazayı yaralı olarak atlattı. Hayatını kaybeden yaşlı kadının cenazesi İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi tarafından araçtan çıkartılarak, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

KAMYON KANALA DÜŞTÜ

Bursa-Ankara karayolu üzeri Mezitler bölgesinde meydana gelen kazada ise, kontrolden çıkan kamyon yağmur suyu kanalına düştü, sürücü şans eseri kazada yara almadı.

Edinilen bilgilere göre, Bursa´dan Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü Abdülkadir B. yönetimindeki 35 AF 0457 plakalı kamyon, Mezit-2 mevkiinde kontrolden çıkarak karayolunun ortasındaki yağmur suyu kanalına düştü. Yağmur suyu kanalına düşen kamyon yan yatarak bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Sürücü şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kanala düşen kamyon, çekici yardımı ile çıkarıldı. YAVUZ YILMAZ

Editör: TE Bilişim