Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında müteahhit firma ile sözleşme imzalandı. Zemin + 3 kat olmak üzere toplam 4 bin 189 metrekare kapalı alanı olan bina 3 yıl içinde tamamlanacak.


GÜREL, SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in girişimleri sonucunda İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasında son aşamaya gelindi. Vekil Gürel, Bursa Milletvekilleri ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etmiş, güç birliği toplantısı sonrası gündeme gelen Emniyet personeli takviyesi ve İnegöl’ün İlçe Emniyet Müdürlüğü binası için görüşme gerçekleştirmişti. Vekil Gürel daha sonra Bakan Soylu ile iki görüşme daha gerçekleştirmiş ve bu görüşmelerde mimari çizim, projelendirme aşamalarında İl Emniyet Müdürlüğü ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında koordinasyonu sağlamıştı. Gelinen son aşamada proje ihaleye girmiş, İnegöl’ün ihtiyaçları doğrultusunda planlanan ilçe binasının Selçuklu tarzını yansıtan, daha modern ve günün şartlarına uygun bir mimari anlayışla yapılması kararlaştırılmıştı. 
Konuyla alakalı müjde veren Vekil Gürel, “Bugün yüklenici firma ile sözleşme akdedilmis ve yer teslimini gerçekleştirmiş olduk. Malumunuz, bir işi başlamak, bitirinceye kadar takip gerektiriyor. Sayın Bakanımızın talimatı ile başlattığımız projede, Emniyet Genel Müdürümüzün ve bizlerin takibi sonrası İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yapım ihalesinde son aşamaya geldik. Mimari proje hem modern anlayış hem de geleneksel Selçuklu mimarisi anlayışı ile şekillendirildi. Ve emniyet mensuplarımızın görevlerini fiziksel şartları iyi şartlarda yerine getirebilecekleri bir mekan özelliğinde. 3,5 katlı, 4 bin 189 metrekare kapalı alanı olan ve kullanışlı, İnegöl'e yakışır binamızı hizmete kazandıran başta sayın Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegöl’ün ihtiyaçları için çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim