Balıkesir'e bağlı B


Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesi Kadastro Müdürlüğü görevini sürdürürken, İnegöl Kadastro Müdürlüğü görevine atanan Adnan Yılmaz İnegöl'e gelerek, yeni görevine başladı.
46 yaşında, evli ve 2 çocuk babası olan Adnan Yılmaz, yüksek öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yaptı. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden 1988 yılında mezun olan Adnan Yılmaz, Elazığ iline bağlı Palu ilçesinde Kontrol Mühendisi olarak göreve başladı. Batman Kadastro Müdürlüğü görevinde de bulunan Adnan Yılmaz, Bandırma Kadastro Müdürlüğü görevine atandı. 8,5 yıl Bandırma Kadastro Müdürlüğü görevinde bulunan Yılmaz, İnegöl Kadastro Müdürlüğü görevine atanarak, yeni görevine başladı.
İnegöl'ün Bandırma'ya göre oldukça hareketli ve büyük olduğunu belirten İnegöl Kadastro Müdürü Adnan Yılmaz, "İnegöl nüfus olarak da Bandırma'dan büyük. Yoğun bir çalışma ortamı var. 4 Ekim 2010 Pazartesi günü (dün) görevime başladım. 22 yıllık bir görev sürem ve tecrübem var. Kadastro çalışmaları olarak İnegöl'de şuan köylerde yenileme çalışmaları devam ediyor. İnegöl'e en iyi hizmeti vermek için İnegöl Kadastro Müdürlüğündeki arkadaşlarımız ile beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız"  diye konuştu.

Editör: TE Bilişim