Yeni Kaymakamdan çifte koruma 
Herkese örnek oluyor 
20 gün önce İnegöl’e atanarak göreve başlayan Kaymakam Eren Arslan’ı pandemi ile ilgili aldığı önlem görenleri imrendiriyor. İnegöl’e ayak bastığı gibi şehri tarayan Kaymakam Arslan, bir özelliği ile de ilçe halkına örnek oluyor. 1 yıldan bu yana devam eden koronavirüsün mutasyonla etkisini artırmasıyla birlikte, yayılımın azalması için daha dikkat edilmesi gerekiyor. Bu kapsamda ilçede kısa süre önce göreve başlayan Kaymakam Arslan’ın her ortamda çift maske kullanması dikkatlerden kaçmıyor.
Şehrin bütünüyle alakalı detaylı bilgi alarak yol haritasını çizen Arslan, ilk olarak ilçe halkına koronavirüs tedbirleri kapsamında çift maske kullanarak örnek oluyor. Her platformda maskelerini kullanarak mesaj veren Arslan’ın bu tavrını gören vatandaşlar imreniyor. 
Geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden ve Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında dinamik denetimler gerçekleştiren Kaymakam Arslan, maske kullanmayan vatandaşları görünce nezaketen uyararak maske alışkanlığına işaret etti. Vatandaşlara, çift maske takarak koronavirüsün ne kadar kötü bir hastalık olduğu mesajını da veren Arslan, bu davranışıyla vatandaşlardan tam not aldı.

Editör: TE Bilişim