Uzun yıllar İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Mustafa Karaarslan, Özer Yılmaz ve Tahsin Çetinkaya’nın çeşitli illere atanmasının ardından boş kalan müdürlüklere atanan 3 Şube Müdüründen ikisi, İnegöl’e gelerek dün itibariyle göreve başladı.

BİZE GÜÇ KATACAKLARINA İNANIYORUM

Yeni Şube Müdürleri ile bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğünden İnegöl’e atanan Mahmut Güven’i tanıyorum. Kendisi dürüst bir insan. 6 yılını dolduran arkadaşlarımızın, rotasyonla yerleri değişmişti. Bu nedenden dolayı Şube Müdürü olarak kontenjan eksikliğimiz vardı. Gelecek 3 arkadaşımızın ismi belli iken, bir arkadaşımızın gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil. Ama iki arkadaşımız geldi başladı. Şu an Mahmut Güven, Bilecik İl Şube Müdürlüğü’nden geldi. Daha önce Pazaryeri İlçesi’nde görev yapmıştım. O zamanlardan gelen bir dostluğumuz var. Kendisini tanıyorum. Kendisi dürüst ve temiz bir arkadaşımız. Bir diğer Şube Müdürümüz ise Orhan Çelik oldu. Orhan Çelik Bey, Eskişehir Tepebaşı Milli Eğitim Müdürlüğünden geldi. Kendisiyle 2 günlük tanışıklığımız var ama bize güç katacağına inanıyorum” dedi.

KİMSE BİR YERDE BAKİ DEĞİLDİR

Bilican, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Giden Arkadaşlarımız ve gelen arkadaşlarımızın hakkında hayırlısı olsun. Biliyorsunuz bir rotasyon başladı. Belki arkadaşlarımız için böylesi daha hayırlıdır. Kimse bir yerde baki değildir. Çünkü dünya baki değil. İnşallah genel olarak herkes için hayırlısı olur. Mevla’m ne kadar takdir ederse, hizmet etmeye birlikte devam edeceğiz. Tabi gönül istiyor ki; arkadaşlar kalsın. Ama olmuyor. Bu bir hizmet yarışıdır. Mahmut Güven ve Orhan Çelik’e hayırlı olsun diyorum. Allah hayırlara vesile etsin”.

ROTASYONDAN KESİNLİKLE ŞİKAYETÇİ OLMADIM

Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden İnegöl’e atanan Şube Müdürü Mahmut Güven, görev namustur anlayışını benimsediklerini belirterek, “Ben de müdür beyin temennilerine katılıyorum. Daha önceki Şube Müdürü arkadaşlar eğitimi ileri taşımışlar. Görev namustur anlayışıyla hizmetimize devam edeceğiz. Arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, Şube Müdürlerimiz ve şeflerimizle birlikte, öğretmenlerimiz ve eğitim kurumları yöneticileri ile Müdürümüzün önderliğinde, ilçe eğitimine katkı yapmaya çalışacağız. Rotasyondan kesinlikle şikayetçi olmadım ve üzülmedim. Herkes için hayırlısı olsun” dedi.

MESLEĞİMİN ZİRVESİNDEYİM

Eskişehir Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevinden İnegöl’e atanan Orhan Çelik ise, mesleğinin zirvesinde olduğunu belirterek, “Mesleğimin zirvesindeyim ve tecrübem var. İnegöl ilçemize katkıda bulunacağımıza inanıyorum. 2 gündür görevime başladım. Gerçekten İnegöllü vatandaşlar çok sıcak karşıladılar bizi. Bizimle ilgilendiler. Müdürümüz geldiğimden beri beni müthiş bir şekilde motive etti. Allah razı olsun kendisinden. İnşallah hep birlikte hayırlı işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Geldiğimiz yerde de güzel işler yapmıştık. Burada da özene, bezene iyi işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim