İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan seçim sonrası göreve gelen İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.
Kısa süre önce yapılan seçimle göreve gelen İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve Yönetim Kurulu, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.


İLK MADDİ DESTEK YAVUZ UĞURDAĞ’DAN
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve gelen İnegölspor Başkanımız Kani Ademoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. İnegölspor hepimizin ortak değeridir, şehrimizin bir markasıdır. Şehrin tanıtımı noktasında olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Bizler de bu noktada İnegölspor’a sahip çıkmak, elimizden gelen desteği vermek durumundayız. Yeni sezon öncesinde bu desteğe ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Transferlerin gerçekleştirilebilmesi ve kulübün başarı sağlanması noktasında bir bütçeye ihtiyaç olduğu hepimiz tarafından biliniyor. Bu desteğin sağlanması da hepimizin gönül vazifesidir. Bu sezon Play-Off’tan dönen takımımızı önümüzdeki yıllarda hak ettiği noktalarda görebilmek için desteğimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Bu noktada biz elimizi taşın altına sokuyoruz ve sokmaya da devam edeceğiz. Sayın Başkanımız Kani Ademoğlu’na ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.


İNEGÖLSPOR’U HAK ETTİĞİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ
İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ise, Başkan Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu’nun her zaman İnegölspor’un destekçisi olduklarını belirterek; “Yapılan kongre sonrası göreve gelerek İnegölsporumuz için çalışmaya başladık. İnegölspor’un ne anlam ifade ettiğini biliyor ve bu doğrultuda var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Bordo Beyazlı renklerimizi hak ettiği noktaya yükseltecek çalışmalara imza atacağız. Bu çalışmalar esnasında kulübümüzün ihtiyaçları doğrultusunda desteğe ihtiyacımız var. Sayın Başkanımız Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, her zaman İnegölspor’a desteklerini gösterdiler ve göstermeye devam ediyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Tüm şehrimizi İnegölspor’u bir üst lige taşıyabilmek için güç birliğine davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim