Yapımcılığını ve senaristliğini Bülent Gülcemal’in yaptığı Trent Film Yapım şirketinin üstlendiği 'Yeraltı Kanunu' filminin yönetmenliğini ise bir çok projeye imza atan ünlü yönetmen Vedat İnce üstleniyor.

Çekimlerinin önümüzdeki aylarda başlaması düşünülen Yeraltı Kanunu filminin kadrosu ise birçok usta ünlü oyuncu yer alıyor.

Yönetmen Vedat İnce, "Filmin müthiş bir kadrosu var. Cast çalışmalarına devam ediyor, üzerine çalıştığımız cast ile ilgili güzel sürprizlerimiz var. Yakında gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Filmin çekimleri Kars'tan başlayarak İnegöl, Kocaeli devam edecek ve İstanbul'da final vereceğiz. 2019 Kasım ayında vizyon planlıyoruz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz" dedi.

BASIN BÜLTENİ

Trent Filmin sahibi ve Senarist/Oyuncu Bülent Gülcemal ise, “Filmin konusu Kürt kökenli bir ailenin, babalarının canlı bomba eyleminde kaybetmesi ve örgüte yakınlığı ile bilinen, diğer bir ailenin birbirlerine düşman olmalarını ve işin içine mafyanın da girmesi ile olayların çıkılması zor bir hale gelmesini anlatan, aksiyon içerikli muhteşem bir görsel. Filmin müthiş bir kadrosu var ve bu doğrultuda değerli yönetmenimiz Vedat İnce hocamla da, usta ve ünlü oyuncuları kadromuza katmak için titiz bir şekilde cast çalışmalarına devam etmekteyiz. Üzerinde çalıştığımız castlarla alakalı, güzel sürprizlerimiz olacak ve yakında bu gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız. Filmin çekimlerinin Kars’tan başlayarak Kocaeli, İnegöl, Bursa ve muhtelif illerde yapılak. Final ise İstanbul’da olacak. Vizyona ise 2019 Kasım ayında girmesini planlanlıyoruz. Tüm bu gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan ve www.trentfilm.com adresinden takip edebilirsiniz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim