Lise son öğrencileri

Lise son öğrencilerine, üniversite kapısını aralayacak olan 1 Nisan 2012 tarihinde yapılan YGS sonuçları dün açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Birey Dershaneleri Genel Müdürü İdris Yüzer, sayısal 2 puan türünde İnegöl birincisinin kendi Dershanelerinden çıktığını bildirdi. Yüzer, Türkiye genelinde ilk 10 binde 13, ilk 20 binde de 30 öğrencilerinin olduğu müjdesini verdi.
BAŞARILARIMIZ ARTIYOR
Dün saat 17.00'de derece alan öğrencilerin de hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Birey Dershaneleri Genel Müdürü İdris Yüzer, "Geçen yıl Birey Dershanesi olarak Türkiye birincisi çıkarıp, İnegöl'e hediye ettik. İnegöl Birey Dershanesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl yine başarısını artırarak devam ediyor. Geçen yıl bir şey söylemiştim; ‘İnegöl Birey Dershanesinin artık işi biraz daha zor.’ Bu sene yine çıkışımızı sürdürerek, 1 Nisan 2012 tarihinde yapılan YGS sınavları sonuçlarına göre, Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencilerinden, Dershanemizin  öğrencisi Merve Özdemir, sayısal 2 puan türünde İnegöl birincisi olarak bizlere mutluluk yaşattı. Bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencimizin kendisine, ailesine ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
BİLBOARDLAR BİZE YETMEYECEK
Birey Dershanesine öğrencilerinden 13 öğrencinin Türkiye sıralamasında  ilk 10 binde, 30 öğrencinin ise ilk 20 binde yer almasının da ayrıca  mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yüzer, "Gösterdikleri başarılardan dolayı öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Anne babalarına, okul idarecileri, öğretmenlerine ve özellikle de Birey Dershanesinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımız LYS'de de bu mutluluğu bizlere yaşatacaklardır. LYS'de de öğrencilerimize başarılar dilerim. LYS sınavlarının sonucunda da hepimiz göreceğiz, bilboardlar bize yetmeyecek" şeklinde konuştu.
İNEGÖL BİRİNCİSİ GÖZÜNÜ ÇAPA'YA DİKTİ
Sayısal 2 puan türünde 474 puan alarak, sayısal puan sıralamasında  İnegöl Birincisi olan Mediha-Hayri Çelik Fen lisesi öğrencisi Merve Özdemir ise, başarısının üzerinde emeği olan herkese teşekkür ederek, "Çok çalıştım, çabaladım ve böyle güzel bir sonuç aldım. Gerçekten çok mutlu oldum. Başarımda emeği geçen dershane öğretmenlerimize, okul öğretmenlerimize aileme çok teşekkür ediyorum. İnşallah Çapa Tıp Fakültesini kazanırsam daha da mutlu olacağım" dedi.

 

Editör: TE Bilişim