Yaralamalı kazaların sık sık meydana geldiği Yeni Halk Eğitim Merkezi mevkiinde, yine bir kaza meydana geldi. iki sokağın kesiştiği yerde çarpışan kargo aracı ile özel otomobil, kontrolden çıkıp karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptılar. Kaza sonucunda biri ağır 6 kişi yaralandı.

ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgilere göre; Kemalpaşa Mahallesi Paşaören sokak üzerinde seyir halinde olan Taner Yenilmez yönetimindeki 16 PM 954 plakalı minibüs kargo aracı, Kartal sokaktan Paşaören sokağa çıkan sürücü Engin Yılmaz yönetimindeki 16 PU 808 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

YAYAYI EZDİLER

Kontrolden çıkan kargo aracı ve özel otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 75 yaşındaki Dursun Esen´e çarparak iddiaya göre sürüklediler.

YEŞİL ALANA UÇTULAR

Per iki araçta iki sokağın kesiştiği yerdeki yeşil alana savruldular. Özel otomobil yeşil alandaki kalas yığınına çarparak dururken, kargo aracı ise özel araca arkadan bir daha çarparak durdu.

SIKIŞTILAR

Kaza sonucunda özel otomobilde bulunan Sürücü Engin Yılmaz ile eşi Peruze Yılmaz araç içerisinde sıkıştılar. Sıkışan çift için İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri çağrıldı. Olay yerine kısa sürede gelen İnegöl İtfaiye ekipleri özel otomobildeki sıkışan çifti kurtardılar.

6 YARALI

Kaza sonucunda yaralanan özel otomobildeki Sürücü Engin Yılmaz ile eşi Peruze Yılmaz, Kargo aracı sürücüsü Taner Yenilmez, Kargo aracında bulunan 19 yaşındaki Ahmet E. Ve 18 yaşındaki Tunahan I. İle yaya 75 yaşındaki Dursun Esen, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

75 yaşındaki Dursun Esen´in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu diğer 5 yaralının sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

ARAÇLAR ÇEKİLDİ

Kaza nedeniyle hasar oluşan araçlar çekici yardımı ile yeşil alandan kaldırıldı. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim