2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı, 2015 genel seçimlerinde Milletvekili Adayı olan Fikret Fidan, önceki akşam iftar saatinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi sürüyor

Edinilen bilgilere göre; önceki akşam iftar saatinde evinde kalp krizi geçiren Fikret Fidan, Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. İlk tedavinin ardından durumu kritik olan Fidan, 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Yüksek İhtisas hastanesine götürüldü.

AMELİYATA ALINDI

Orada ameliyata alınan Fidan´a ilk olarak anjiyo yapıldı. Anjiyonun ardından ise kalp krizine neden olan damarın yeniden daralmaması nedeniyle Stent takıldığı bildirildi. Fidan´ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

BÜTÜN SEVENLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ

Olayı duyan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve İnegöllüler ile Bursa siyasileri hastaneye giderek durumu hakkında bilgi aldılar.

YOĞUN BAKIMDA

Konuyla alakalı bilgi veren MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, dün iftar saatinde Fikret Fidan´ın aniden kalp krizi geçirdiğini belirterek, “O sırada İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Riskli olduğu için Bursa´ya sevk edildi. Anjiyonun ardından damara stent takıldı. şuan yoğun bakımda sağlığı iyiye gidiyor. Geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin inşallah” dedi.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim