İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı desteklediklerini söyledi. 
Makamında açıklama yapan Sezai Çelik,"Geçtiğimiz hafta Cuma günü Bursa Ziraat Odaları başkanları olarak Ankara’ya ziyarete gittik. Ziyarette tarımın genel sorunları yine her zaman olduğu gibi hayvancılıkla ilgili bölgesel sorunlar hepsini istişare ettik. Yeni sezonda neler yapabileceğimizi istişare ettik. Genel başkanımız hep sahada çiftçilerin yanında bizde sahadayız. Bizim sezonumuz bölüm bölüm gidiyor. Önce kırağı sonra dolu sonra Pazar sorunu yine hayvancılık keza aynı tüm aksaklıklar sorunlar olmasına rağmen sorunları genel merkezimize aktarıyoruz. 
Bizim şubat ayı sonunda yapmış olduğumuz Bursa Ziraat Odaları başkanları toplantısında Ankara delegelerini seçmemiz gerekiyordu. Bizim bölgemizde 15 odadan 5 delege seçilebiliyor, 5 delegeyi seçtik bu 5 delege içinde bende varım. Bu delegeler Ziraat Odaları başkanlığında oy kullanıyorlar bizler hem delegeler olarak hem de oda başkanları olarak Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ın arkasındayız. Kendisi ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz hiçbir sıkıntımız yoktur. Diğer oda başkanlarımızın da bu şekilde beyanları var. 
Türkiye Ziraat Odaları başkanı seçimimiz ise muhtemelen 16 Mayısta gerçekleşecek." dedi.

Editör: TE Bilişim