Haber Haberleri

haber haberleri ve güncel haber gelişmeleri, haber ile ilgili tüm video, haber fotoğrafları ve haber haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Temmuz ayında yapılacak olan maaş zammı, emekliler için umut kaynağı olarak görülüyor.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesi Cumhuriyet mahallesinde meydana gelen silahlı kavgada dayı, yeğenini tabancayla ateş ederek yaraladı.

YAŞAM

Bursa'nın  İnegöl ilçesinde mobilya fabrikası sahibinin hobi olarak beslediği yarı tavuk-yarı horoz görenleri şoke ediyor.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Yeniceköy mahallesinde iki grup arasında çıkan sopalı- bıçaklı kavgada baba ve oğlu yaralandı.

ÇEVRE

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve sosyal riskler oluşturan metruk binaları tek tek yıkıyor.

EKONOMİ

Birçok bahçede yetiştirilen ve masrafı az olduğu için 'sarı altın' olarak dillendirilen Malta eriğinde (yenidünya) hasat başladı.

KÜLTÜR SANAT

Osmanlı Cihan Devleti’nin ihtişamlı eserleri, Londra merkezli Sothesb’y Müzayede Evi’nde satılıyor.

SAĞLIK

Hücrelerin genetik materyalinin depolandığı bir molekül olan DNA’nın kalıtımın temelini oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Burcu Irmak Yazıcıoğlu, kalıtsal hastalıkların önlenmesinden...

ASAYİŞ

Bursa'da, markette çıkan tartışmayı ayırırken bıçaklanan kişinin ölümüne sebep olan zanlı, Asayiş Şube'de yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya sanayisinde yangın çıktı.

ASAYİŞ

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan hırsızı yakaladılar.

ASAYİŞ

Bursa ’nın Gemlik ilçesinde, U 17 karşılaşması sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü.