İkinci Amatör Küme: 
Resmi bayram sebebiyle 2. Küme maçları cumartesi günü oynandı. Üç takımımız da bu hafta deplasmanda oynadı. Mobilyaspor deplasmanda Y.Söylemiş Başakspor‘a konuk olup rakibini 4 – 2 yendi. Cerrahspor, lider 1947 Çekirge İdman Yurdu deplasmanındaydı. Temsilcimiz maçı 3 – 0 kaybetti. Ilgarspor, Bursa‘da Selimspor’a 9 – 2 kaybetti. 
Ligin 14. haftada bizim ilgilendiren tek olacak. Mobilyaspor-Ilgarspor derbi maçı bizleri bekliyor. İlk yarıdaki müsabakayı 8 – 0 Mobilyaspor kazanmıştı. Cerrahspor ise bu hafta 3 – 0 hükmen kazanacak.
 
Anılarla Futbol: 
Sabri Hocanın takımı ilk yarı kötü performans sergilemiş ve soyunma odasına 2-0 yenik girmiştir. Oyuncular tel tel dökülürken içlerinden genç oyuncu Tarık'ın oyunu tam bir fiyaskodur. Sahada var mı yok mu belli değildir.
Sabri Hoca soyunma odasında oyuncularının dinlenmeleri için 2-3 dakika konuşmamıştır. Sonra oyuncuların yaptıkları hataları kendilerine bir bir anlatmaktadır. Genç Tarık sıranın kendisine geleceğini bekler. Hocası ona bir şey söylemeyince epey şaşırdı. Saha komiserinin düdük sesi duyulur. Saha görevlisi oyuncuları sahaya çağırıyordu. Tam oyuncular dışarı çıkarken Sabri Hoca, Tarık ' a seslendi.
 - Tarık, hazırlan. İyi ısın, seni oyuna alacağım. 
 Tarık daha da şaşırır. Zaten oynuyordu ya. Sabri Hoca tekrar seslenir.
 - Ne duruyorsun, hadi çık dışarı, ısınmaya başla. Tarık hocasına cevap verir.
 - Hocam, ben zaten oynuyorum ya. 
Sabri Hoca da tek cümleyle Tarık'a etkili mesajı verir.
 - Tarık oynadığın hiç belli olmuyor da!