Yıldırım Gazetemiz için bugün tarihi bir gün. 35. yılımıza girdiğimiz bu özel günde Türkiye’nin en büyük ilçe gazetelerinden biri olmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Tartışmasız 35 yıldır zirvede olan kuruluşumuz, kurulduğu günden bu yana İnegöl’ün gelişimine ve kalkınmasına öncülük etmiş ve klasik haberciliğin dışına çıkmıştır.
Özel haberciliği kendisine misyon edinen gazetemiz, İnegöl’ün önce Türkiye’ye, sonrada tüm dünyaya tanıtılmasında elini taşın altına koymuştur. Gerek gazetemiz, gerekse de sosyal medya hesaplarımız sayesinde İnegöl’deki tüm gelişmeler, on binlerce insan tarafından takip edilmektedir.
Profesyonel bakış açısıyla yönetmeye çalıştığımız Yıldırım Gazetemiz, etkili reklam ve ilanlarıyla İnegöl’de ki esnaflarımıza en çok kazandıran yayın kuruluşu olmuştur.
Gazetemiz bir nevi İnegöl’ün aynası durumundadır. Mehmet Hanefi Yıldırım beyin 1984 yılında kurduğu ve bugün sahibi olduğumuz Metropol Ajans’ın bünyesinde faaliyetini sürdüren Yıldırım Gazetesi, hiçbir zaman güçlü duruşundan vazgeçmemiş ve bugünden sonra da bu duruştan asla taviz vermeyecektir.
35 yıla sığan başarı hikayemizde dün olduğu gibi bugünde, yarında İnegöl’ümüzün menfaatlerini gözetmeye ve kollamaya devam edeceğiz.
“Her şey İnegöl için” sloganıyla BİZİ BİZ yapan tüm okuyucularımıza, tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…