1.Küme: 1. Kümede sezon sonu ilk iki sıradaki takımlar adını süper amatör lige yazdıracak. Lig sonuncusu ise bir alt kümeye düşecek . Bizden 2. kümeye düşen takım olacağına inanmıyorum.

Ligin ilk haftası bir galibiyet, bir mağlubiyet , bir de beraberlik ile tüm duyguları yaşamış olduk.

2. Grup: Alanyurt Gençlik ilk maçını evinde ligin yeni takımı N. Çamlıcaspor ile oynadı. Ev sahibi temsilcimiz müsabakadan 2 – 1 yenik ayrılınca lige kötü bir başlamış oldu. Alanyurt Gençlik bu hafta deplasmanda Özlücespor ile karşılaşacak.

 Yalçın Yeşil kontrolündeki Yenicespor ilk maçında deplasmanda İhsaniyespor ile 1 – 1 berabere kaldı. Yenicespor bu hafta evinde Altınsabanspor ile kozlarını paylaşacak. Altınsabanspor ilk hafta bay geçmişti.

4 .Grup: Doğanspor sezonun açılış maçında Sanayi Sahasında Bursa‘nın köklü kulübü Tütünspor‘u 2 – 1 yenerek lige 3 puan ve moralle başladı. Sarı – Lacivrtliler ikinci maçında deplasmanda Atıcılarspor ile kozlarını paylaşacak. Rakip Atıcılarspor da ilk maçında 2 – 1 galip geldi.

Anılarla Futbol:

Teknik direktörler, antrenörler başta olmak üzere futbolun içinde olanlar çok ilginç ve kıvrak zekaya sahip insanlardır. Sallama konusunda da çok iddialıyız hani. Yetenekli ama biraz tembel futbolcular her takımda vardır. Onlar kendileri için ‘Koşsam zaten burada oynamam’ derler.

Bugünkü kahramanımız Yıldızspor’un forveti Bahtiyar. Bahtiyar yetenekli ve yeteneklerinin farkında olan bir futbolcudur. Her hafta olmasa da sıkça çeşitli bahanelerle bazı idmanlara katılmaz veya düz koşuyla yetinirdi. Hocası yılların kurt hocası, bu durumun farkındadır. Ancak birçok maç kazandıran Bahtiyar'ı da küstürmek istemez. Bir kamp günü Metin Hoca otel lobisinde otururken deprem olur, Metin Hoca tam dışarı çıkarken Bahtiyar koşarak kendini dışarı atar. Herkes dışarda toplanmış korkularının geçmesini bekler. Hoca eksik olup olmadığını kontrol için sağa sola bakar. Gözü Bahtiyar'a ilişir ve şöyle der.

-Bahtiyar, lan oğlum deprem olmasa çabukluğunu göremeyeceğiz. Sen ne kadar çabukmuşsun.:)