2. KÜME:
15. haftada İnegölspor-Hocaköyspor derbisi vardı. Yavru İnegölspor galip gelip terfi etmenin mutluluğunu yaşayabilirdi ancak galibiyete daha çok ihtiyacı olan Hocaköyspor karşılaşmayı 2-1 alarak lig ikinciliğine yükseldi ve mutlu son için dev bir adım atmış oldu. İnegölspor kaybetmesine rağmen çok önemli bir kayıp yaşamadı. Ilgarspor deplasmanda İznik Çiçeklispor’a konuk oldu. Müsabakayı temsilcimiz 3-1 kaybetti. Cerrahspor bir üst lige terfi eden lider Y. Çeltikçispor’a 7-0 kaybetti.

İznik temsilcisi Elbeyli Üzümspor’un inatla takibi sürüyor. Bu da temsilcilerimizi kısmen tedirgin ediyor. Ligin bitmesine üç hafta kaldı. Temsilcilerimiz puan olarak öndeler ancak İznik temsilcisinin iki maçını hükmen alacak ve son hafta İnegölspor’u sahasında ağırlayacak. İnegölspor ve Hocaköyspor’un lider takım Y.Çeltikçispor ile maçlarının olduğunu düşünürsek hesap yapma zamanının olduğunu gösteriyor. Bakalım sonuç ne olacak?

Bu hafta Hocaköyspor lider Y.Çeltikçispor’u konuk edecek. İnegölspor hükmen kazanacak. Ilgarspor sahasında sıralamada bir üstünde bulunan Bayındırspor’u misafir ederken, diğer temsilcimiz Cerrahspor orta sıralarda yer alan İznik Çiçeklispor deplasmanına gidecek. 

ALT YAPI:    
5-6 yıl önce alt yapı olarak İnegöl’de başlayan hamle meyvelerini vermeye devam ediyor. Artık Türkiye Şampiyonalarında ilçemizden epey takım gidiyor. Çok yakında da bu oyuncuları gerek bölgesel amatör kümede, gerekse profesyonel liglerde sporcu olarak görebileceğimizi tahmin ediyorum.
Geçtiğimiz hafta U-15 play-offlar sona erdi. İnegölspor ve Kafkas Gençlik, Bursa’yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı elde ettiler. Her iki kulübümüzün oyuncularını, antrenörlerini ve idarecilerini kutluyorum. İnegölspor, Eskişehir’de, Kafkas Kartalı’da Kocaeli’nde sahne alacak. Her iki ekibimize başarılar dilerim. 

ANILARLA FUTBOL: 
İnegölspor genç takımı Gürsuspor deplasmanındadır. Gürsuspor o yıl Bursa’nın en iyi, en iddialı takımlarındadır. İnegölsporlu gençler yetenekli olmasına rağmen daha önce üst liglerde oynanan rakipleri karşısında zor anlar yaşar. Karşılaşmanın 70. dakikası, gençler 3-0 geridedir. Hocası, golcü Oktay’ı oyuna almadan önce son direktifleri verir.
-Hadi koçum, gir ve skoru değiştir.
Genç Oktay oyuna girer ve kısa süre sonra skor değişir. Maç 4-0 olmuştur.
Teknik sorumlu Niyazi Hoca bu sefer diğer yedek oyuncu Selahattin’i oyuna alacaktır.
-Selo koçum, gir ve durdur. Genç oyuncu Selahattin şaşkındır.
-Neyi durdurayım hocam?
-Skoru durdur oğlum skoru!: