1.Küme:

Ligin ilk haftası bir galibiyet, bir mağlubiyet, bir de beraberlik ile tüm duyguları yaşamıştık. Ne ilginçtir ve hafta da aynı duyguları yaşamış olduk.

2. Grup: Alanyurt Gençlik bu hafta deplasmanda Özlücespor ile karşılaşacaktı. Ancak rakip sahaya çıkmayınca 3 – 0 hükmen kazanmış oldu.

İlk hafta berabere kalan Yenicespor bu hafta da berabere kaldı. Yenicespor evinde Altınsabanspor 1 – 1 kaldı.

3. haftada Alanyurt Gençlik evinde H.Dikkaldırımspor ile karşılaşacak. Rakip H. Dikkaldırımspor ilk iki hafta henüz sahada mücadele edemedi. Yenicespor bu hafta bay geçecek.

4 .Grup: Evinde galip gelerek ilk haftayı 3 punla kapatan Doğanspor deplasmanda Atıcılarspor‘a 1 – 0 kaybetti. Doğanspor bu hafta evinde 1922 Mütakerespor ile 3 puan savaşı verecek. Rakip ilk iki maçta sahadan 4 – 1 mağlubiyetle ayrıldı.

Alt Yapılarımız: Gençler Ligi 1. Küme 5. Grupta Gençlergücü oynadığı 9 maçı da kazanarak Gençler Elit Ligi‘ne yükseldi. Gençlergücü camiasına hayırlı olmasını dileriz.

Genç sporcuları, Erol ve Hakan Hocaları ile idarecileri tebrik ederim. Bence gençlerin elit ligde yer alması çok önemli, zira bu lig kaliteli olduğundan gençlerimiz kendi veya başka amatör takımlarda yer alma fırsatını yaşayabilirler. Yani İnegöl için bu tür takımların sayısı artmalı.

 

Anılarla Futbol:

Acar İdman Yurdu takımı baskı altında , kalesini savunmaktadır. Işıkspor rakip kaleyi abluka altına almış, gol aramaktadır. Defanstaki Kaptan Emir rakip oyuncuları için kendi arkadaşlarına seslenir:

  • Atacak yeri yok, sağı kapatın, solu tutun, atacak yeri yok.

Acar İdman Yurdu‘nun iyi savunma karşısında topu çok tutan Işıksporlu Tayfun geç kaldığı için pas attığında arkadaşı ofsayttadır. Bunun üzerine Işıkspor‘un hocası dayanamayıp kulübeden fırlar .

  • Tayfunnnnn, senin topu atacak yerin de yok, yatacak yerin de yok.