Süper Amatör:
Tam bir ölüm grubuna dönüşen B Grubunda her hafta liderlik el değiştiriyor. Son lider Yenişehir Belediyespor oldu. Önceki yıllarda ligi 4. sırada bitiren takımlar için yazık oldu derken bu yıl lig sonunda 6., belki de 7. sıradaki takıma bile yazık oldu diyeceğiz. Amansız mücadelede bakalım mutlu sona kim ulaşacak? 
Bu Pazar günü iki sahada da güzel ve ilgi çeken maçlar vardı. Lider Doğugücü Gençlik-Kafkas Gençlik‘in Sanayi sahasında karşı karşıya geldiği maça ilgi çok fazlaydı. Sanayi sahasında bu kadar seyirciyi ilk kez gördüm. Doğugücü Gençlik‘in 1–0 öne geçtiği maçı Kafkas Kartalı 2-1 kazanarak çıkışını sürdürdü. Son haftalarda çıkış yakalayan Gençlergücü bu hafta hükmen kazanıp haftayı dinlenerek geçirdi. Yeni hocası Melik Özmen‘in önderliğinde Kurtuluşspor evinde Büyük Mustafakemalpaşaspor‘u konuk etti. İlk yarısı 0–0 biten maçta ev sahibi ekip 1–0 geriye düşse de mücadeleyi bırakmayarak 2–1 kazandı ve tekrar ümitlendi.
Bu hafta da bir derbi maçı olacak. Grubun en çok lider olan takımı Doğugücü Gençlik ile haftalar sonra geçen hafta galip gelip moral bulan Kurtuluşspor oynayacak. Doğugücü Gençlik‘te Sait Taşkesen görevi bıraktı. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz. Gençlergücü deplasmanda ilk defa liderliği ele geçiren ve dört haftadır gol yemeyen Yenişehir Belediyespor‘a konuk olacak. İkinci yarıda aldığı 9 puanla dikkatleri çeken ve 2. yarının flaş ekibi Kafkas Gençlik ise deplasmanda Kemerçeşme Kanaryaspor ile puan mücadelesi verecek. 
K.Güvenspor Yine Yeniden Süper Amatör Küme‘de 

Birinci Amatör Küme: 
1. Grup: Doğanspor deplasmanda Gürsu Yenidoğanspor‘a konuk olacak. Geçen hafta ikinci sıraya yerleşen temsilcimiz bu hafta 4–2 mağlup oldu ve tekrar lig üçüncülüğüne düştü. Temsilcimiz geçen hafta büyük bir avantaj elde edip ikinci sıraya çıkmıştı. Doğanspor evinde orta sıralardaki Karacabey Gençlerbirliği ile oynayacak.
2. Grup: Geçen hafta bay geçen temsilcimiz ligin 15. haftasında kümede kalma savaşı veren Değirmenönüspor ile İnegöl‘de karşılaştı. Mücadele 2–2 bitti. Alanyurt Gençlik bu hafta Erikligücüspor‘a misafir olacak.
3. Grup: K.Güvenspor bu hafta evinde alt sıralardaki İhsaniyespor‘u 3–1 yenip geçen haftaki mağlubiyeti telafi etti. Bu sonuçla temsilcimiz bitime 3 hafta kala terfi etmeyi garantiledi. K.Güvenspor camiasına hayırlı olsun. Mehmet Şengeldi‘nin öğrencileri 2 yıl ardından tekrar süper amatör kümeye yükselmiş oldu. Şimdi sırada şampiyonluk var. K.Güvenspor bu yıl hem terfi etti, hem de alt yapıda yapılanmaya gitti. Bu yıl A takım hariç alt yapıda Murat Ulu‘nun öncülüğünde 5 farklı kategoride liglere katıldılar. Sanırım bu kulüp tarihinde bir ilktir.
4. Grup: Yenicespor deplasmanda güçlü Gemlikspor ile 2–2 berabere kalıp rakibin galip gelip tur atmasını engellemiş oldu. Osmaniyespor sahasında Tirilyespor ile karşılaşacaktı. Rakip gelmeyince temsilcimiz 3–0 hükmen kazanmış oldu. Bitime 3 hafta kala Yenicespor sahasında Panayırspor ile muhtemelen 1. Kümedeki son maçlarını oynayan diğer temsilcimiz Osmaniyespor da deplasmanda Çekirgespor ile karşılaşacak. 5 İnegöllü oyuncusu olan Yenişehir Çeltilçispor da bu hafta terfi etti. İnegöllü futbolcu kardeşlerimizi de tebrik ederiz.
5. Grup: Akhisar Demirspor bu hafta ligde kalmaya çalışan Ç.Mehmetspor‘a karşı oynadı ve mücadeleyi 2–1 kazanarak yoluna emin adımlarla ilerledi. Mustafa Dinçer‘in öğrencileri bu hafta deplasmanda ligde kalmaya çalışan Çırpangücüspor‘a konuk olacak. Siyah – Beyazlıların gözü sahada, kulağı Bursa‘da ki önemli maçta olacak.

Anılarla Futbol: 
Aykut Hocanın yaşı elliyi geçmiştir. İlerlemiş yaşına rağmen futbol çok seven Aykut Hoca kendisinden küçük olanların katıldığı bir futbol turnuvasında da oynamak ister. Bazen genç kardeşlerine bu maçlara kendisini de çağırmalarını rica eder. Günlerden bir gün birkaç gün sonra maçın olduğu duyan Aykut Hoca arkadaşlarına şöyle der:
-     Kardeşler, ben de oynamak istiyorum. Kendimi formda hissediyorum, hiç olmazsa bir 60 dakika oynarım diye düşünüyorum.
Yanındakiler birbirine bakar ama bozuntuya vermezler. Aykut Hoca gidince Suat Hoca diğerlerine şu açıklamayı yapar: 
 - Beyler, Aykut Hoca 60 dakika oynarım diyor ama maç zaten toplam 60 dakika değil mi? Uzatmalarda mı oyundan çıkacak? 
 NOT : (Olgunlar turnuvasında maçlar 60 dakikadır)