Süper Amatör:
Ligi ikinci sırada bitiren Doğugücü Gençlik normal ligin son maçında Gençlergücü ile karşılaştı. Müsabakayı Doğugücü Gençlik 2–0 kazanarak play-off’a moralli girdi. Bu müsabaka süper amatör kümede bu sezonun son derbi maçıydı. Kafkas Gençlik son maçında play–off‘a çok yakın olan Orhanelispor‘u konuk etti, karşılaşmayı konuk ekip Orhanelispor 1–0 kazanarak play–off‘a kaldı. Kurtuluşspor deplasmanda küme düşen O.Yeniköyspor‘u 4–2 yenerek sezonu üç puanla kapamış oldu.
 İlk etap bitti. Doğugücü Gençlik hedefe giden yolda ilk bölümde amacına ulaşmış oldu. Kafkas Kartalı ligi 5. sırada bitirdi. Yaş ortalaması biraz daha düşük olan, iyi mücadele eden ve ligin en az gol yiyen takımlarından olan Gençlergücü 7. sırada kalırken ve Kurtuluşspor da ligi 8. sırada bitirdi. Bence müthiş bir sezon geride kaldı. Sıkça ‘Keşke bu lig hiç bitmesin’ dedik, zira ilk defa aynı grupta iddialı takım sayısı fazlaydı. Hemen hemen her hafta ilginç, sürpriz sonuçlar alındı. Önceki yıllar bazı takımlar 4. sırada kalıp play–off‘a kalamazken onlar adına üzülürdük. Ancak bu yıl ligi 8. veya 9. sırada bitiren takımlar da play–off‘a kalabilirdi yani onlar da play–off oynayabilecek güçteydiler. Mesela lige iyi başlayan Kurtuluşspor ligi 8. sırada, iyi futbol oynayan ancak gol yollarında sıkıntıyı bir türlü aşamayan takım Mustafa Kemalpaşaspor da 9. sırada bitirdi.
 
İkinci Amatör Küme: 
Cerrahspor bu hafta hükmen kazandı. 3 puana ulaşan Cerrahspor üst sıralardaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekledi. Ancak üst sıralardaki iki ekip de haftayı 3 puanla kapattı. Pazar günü bu grupta da derbi maçı vardı. Mobilyaspor ile Ilgarspor birbirine karşı 3 puan mücadelesi verdiler. Geçen hafta ilk galibiyetini alan Mobilyaspor, rakibini 8–0 yenerek çıtasını yükseltmiş oldu. 
6. haftada Cerrahspor evinde İsabeyspor‘u misafir edecek. Çıkışa geçen Mobilyaspor deplasmanda orta sıralardaki Kanalboyu Nilüferspor‘a konuk olup ilk deplasman galibiyetini almayı amaçlayacak. Ilgarspor evinde lider 1947 Çekirgespor‘a karşı sürpriz yapmak isteyecek.

Anılarla Futbol: 
Faruk o gün gününde değildi. Aldığı çoğu topu eziyor, rakibine kaptırıyor ve arkadaşlarıyla iyi paslaşamıyordu. Antrenörü Tayfun Hoca her seferinde ona ses çıkarmıyor, sabrediyordu. Lakin yavaştan da doluyordu.
2. yarıda da Faruk birçok pozisyonu harcayınca hocası ona karşı söylenmeye başlamıştı. Faruk bilmem kaçıncı defa topu rakip oyuncuya atınca Tayfun Hoca çıldırmış ve kulübeden fırlamıştı:
- Faruk kendine gel, yeter be, kaç top oldu kardeşim? 
- Hocam, ne yapayım? Elimden geleni yapıyorum. 
- Elinden geleni yapma, ayağından gidene biraz dikkat etsen olacak.