Süper Amatör Küme:

A Grubu : Gençlergücü hafta sonu 3 – 0 hükmen kazanıp dinlenmiş oldu. Akhisar Demirspor küme düşmemeye oynayan Keles Gençlik ile İnegöl‘de karşılaştı. Temsilcimiz 1 – 0 öne geçmesine rağmen avantajı koruyamayıp müsabakadan 1 – 1 berabere ayrıldı. Dokuzcu hafta Gençlergücü-Akhisar Demirspor derbi maçı oynanacak. İki camia süper amatör kümede ilk defa karşılaşacak . Hak edenin kazanması dileğiyle...

B Grubu : Bu grupta çok önemi iki müsabaka vardı. İlk dört sıradaki takımlar birbirine rakip oldular. Doğugücü Gençlik evinde bir puan gerisindeki güçlü Gürsu Belediyespor karşılaştı. Müsabakada baştan sona üstün olan misafir takım 5 – 1 galip geldi. Temsilcimiz bu maçta pek varlık gösteremeyince ilk mağlubiyetini almış oldu. Son haftaların flaş takımı Kurtuluşspor ise deplasmanda lider Mustafakemalpaşa Belediyespor‘a konuk oldu. Haftalardır gol yemeyen temsilcimiz sahadan 2 – 0 yenik ayrıldı. Kurtuluşspor play – off hedefi olan üç takıma da yenilmiş oldu. Son maçında sahasında fark yiyen Doğugücü Gençlik evinde lider Mustafakemalpaşa Belediyespor‘u konuk edecek. Kurtuluşspor ise Orhanelispor deplasmanında puan almaya çalışacak.

C Grubu : K.Güvenspor bu hafta deplasmanda bir alt basamakta bulunan Şükraniyespor ile zorlu maça çıktı. Sahadan 3 – 1 galip ayrılan K.Güvenspor sıralamada üçüncülüğünü korudu. Temsilcimiz K.Güvenspor‘da işler yolunda giderse fikstür avantajını kullanıp ilk yarının bitiminde ilk iki sırada olabilir. Üst sıralara uzak olmayan Kafkas Gençlik deplasmanda alt sıralardaki Emekspor‘u 1 – 0 yenerek puanını 13‘e çıkardı. K.Güvenspor bu hafta İnegöl ‘ de ligde tutunmaya çalışan Emekspor‘u konuk edecek. Son maçında 3 puanla dönen Kafkas Kartalı bu hafta 3 – 0 hükmen kazanacak.

1.Küme :

2. Grup :

Alanyurt Gençlik ikinci yarının ilk maçında deplasmanda kümede kalma savaşı veren Çamlıcaspor‘ı 4 – 1 yenerek kendine geldi. Yenicespor ise evinde İhsaniyespor‘a 3 – 2 kaybetti. 13.haftada Alanyurt Gençlik sahasında Özlücespor‘a karşı 3 – 0 hükmen kazanacak, Yenicespor deplasmanda Altınsabanspor‘a konuk olacak. Yenicespor son haftalara daha rahat girebilmesi için bu maçta en azından berabere kalması gerekir.

4 .Grup : Doğanspor hafta sonu evinde orta sıralardaki Atıcılarspor ile karşılaştı. Temsilcimiz sahadan 1 – 1 berabere kalarak ayrıldı. Sarı – Lacivertliler bu hafta deplasmanda 1922 Mütakerespor ile karşılaşacak.

Anılarla Futbol :

Zamanın birinde Toprakspor‘a zengin bir iş adamı kulüp başkanı olur. Başkan Remzi ilçecede zenginliğinin yanı sıra, bir o kadar da pintiliği ile tanınmaktadır. Sezon öncesi transfer görüşmeleri başlamıştır. Başkan Remzi zor da olsa paraya kıyıp 4 – 5 oyuncu ile anlaşmaya varmıştır. Sıradaki görüşmeler kaleci ile olacaktır. Kaleci Mehmet yönetim odasına girer. Kısa bir muhabbetten sonra başkan söze girer;

  • Mehmet, bu yıl senin bizim takımda oynamanı istiyoruz. Kaç paraya oynarsın?
  • Başkanın, 8.000 Liraya oynarım.
  • Mehmet, çok değil mi yahu?
  • Değil başkanım, gerçekten çok değil.
  • Biz forvete 8.000 Lira veriyoruz. Sana bu para çok.
  • Neden başkanım? Kaleci de çok önemli bir oyuncudur.
  • Hadi onlar topun peşinden çok koşuyor, sen hiç koşmadan 8.000 Lira istiyorsun.