Süper Amatör Küme

A Grubu : Akhisar Demirspor bu hafta evinde Burgazspor‘ı konuk etti. 3 – 0‘lık galibiyetle Akhisar Demirspor bu kümedeki ilk galibiyetini almış oldu. Gençler ise sahasında Gemlik Vefaspor‘u 1 – 0 kaybetti. Akhisar Demirspor ligin üçüncü haftasında Bursa‘da 19 Mayısspor ile karşılaşacak. Gençlegücü ilk puan veya puanlarını almak için Keles Gençlik deplasmanına gidecek.

B Grubu : Doğugücü Gençlik evindeki ilk maçta İsmetiyespor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi temsilcimiz 1 – 0 öne geçse de müsabaka 1 – 1 bitti. Kurtuluşspor ilk deplasman maçını Gürsu Belediyespor‘a karşı 2 – 0 mağlup oldu. Süper amatördeki ilk derbi bu grupta oynanacak. Doğugücü Gençlik-Kurtuluşspor maçı Pazar günü Kurtuluşspor Sahasında bizleri bekliyor.

C Grubu : K.Güvenspor ise evindeki ilk maçında Orhangazi temsilcisi Gençlerbirliği‘ni 5 – 0 yenerek haftnın skorunu elde etmiş oldu. Kafkas Gençlik, haftaya lider giren Elmasbahçelerspor ile karşılaştı. Kamikaze‘nin desteğine rağmen mücadele 0–0 bitti. Bence haftanın takımı olan K.Güvenspor deplasmanda lig üçüncüsü Elmasbahçelerspor‘a gidecek. Kafkas Gençlik ise lig sonuncusu Hacıvatspor ile mücadele edecek. Kafkas Kartalı bu maçta kesinlikle kanatlanıp uçuşa geçmeli.

1.Küme :

2. Grup : Yenicespor evinde lider Orhangazi temsilcisi Hürspor‘u konuk etti. Temsilcimiz 2–1‘lik mağlubiyetle Yenicespor, Merinosspor‘dan sonra O.Hürspor‘u da liderlikten indirebilirdi. Ama olmadı. Alanyurt Gençlik bu hafta deplasmanda Yiğitlerspor ile karşılaştı. Mücadeleden 6 – 3 mağlup ayrılan temsilcimizde düşüş devam ediyor. Yenicespor beşinci maçında Çamlıcaspor ile puan mücadelesi verecek. Selami Hocanın talebeleri bu hafta bu evinde lig ikincisi Karacabey temsilcisi Gençler Birliği ile çıkış arayacaktır.

4 .Grup : Doğanspor evindeki üçüncü maçta lider Yenidoğanspor‘u konuk etti. Temsilcimiz müsabakayı 2 – 1 kazanarak 7 puanla 7. sıraya çıktı. Doğanspor deplasmanda lig sonuncusu Çelebi Mehmet Gençlik ile karşılaşacak. Alınacak 3 puanla temsilcimiz alt sıralardan biraz uzaklaşmış olur.