SÜPER AMATÖR:

A GRUBU:
Lig üçüncüsü Doğugücü Gençlik lider Yenişehir Belediyespor´a konuk oldu. Karşılaşma 1-1 bitti. Böylece lider ilk defa puan kaybetmiş oldu. Temsilcimizin aldığı bu 1 puan değerli bir puandı. İsaörenspor düşme hattındaki Milletspor maçına çıktı. Son oynanan maç sonrası sürpriz bir şekilde hoca değişikliğine gidildi. Takımın eski antrenörü Cemal Yılmaz teknik sorumlu oldu. İsaörenspor maçı kazanıp rakibiyle puan farkını sekize çıkartmak ve nefes almak istiyordu ve nitekim öyle oldu. Temsilcimiz 4-0´lık galibiyetle puanını 14´e çıkardı. Doğanspor İnegöl´de lig ikincisi Elmasbahçespor ile karşılaştı. Temsilcimiz sahadan 2-0´lık mağlubiyetle ayrıldı.
Liderden puan almasına rağmen dördüncü sıraya düşen Doğugücü Gençlik bu hafta ligde kalma umutları bir hayli azalan Milletspor´u konuk edecek. İsaörenspor lig üçüncüsü Yıldırım Belediyespor ile mücadele edecek. Doğanspor deplasmanda Gürsu Belediyespor´a karşı puan mücadelesi verecek.

B GRUBU:
Kafkas Gençlik ligin 14. haftasında sahasında Bağlarbaşıspor´u konuk etti. Ligde tutunmaya çalışan zayıf ekip karşısında iyi oynayıp pozisyona da giren temsilcimiz Kafkas Kartalı 0-0 kalarak sevenlerini üzdü. Yenice´de Yenicespor-Gençlergücü derbisi vardı. Karşılaşmayı Gençlergücü 1-0 kazanarak rövanşı almış oldu.
Kafkas Gençlik bu hafta Keles Gençlik deplasmanına gidecek. Gençlergücü evinde üst basamaklardan biraz uzak kalan kardeş kulüp Orhanelispor´u konuk edecek. İki haftadır kaybeden Yenicespor 3 puan gerisindeki Hürriyetspor´a misafir olacak.

1.KÜME:
Son iki aydır epey kötü sonuçlar alan temsilcilerimiz için lig nihayet bitti. K.Güvenspor ligden düştü. Osmaniyespor rakibi O. Kerametspor sahaya çıkmadığı için 3-0 hükmen kazanarak ligi 3. sırada bitirmiş oldu. Özellikle peşpeşe aldığı seri galibiyetlerle lige ayrı bir renk kattılar.
Haftalardır hedefi ve tadı kalmayan Alanyurt Gençlik sahasında Değirmenönüspor´a 12-0 yenilerek belki de kulüp rekorunu kırdı. Akhisar Demirspor son maçında deplasmanda Hacıvatspor ile 2-2 kalarak ligi 6. sırada bitirdi.

2.KÜME:
6. Grupta yer alan 4 temsilcimiz var. İnegölspor, Cerrah Gençlik, Hocaköyspor, Ilgarspor.
Yıllar sonra amatör kümeye dönüş yapan İnegölspor deplasmanda İznik Çiçeklispor ile karşılaşacak. Cerrah Gençlik İnegöl´de İznik Orhaniyespor´u konuk edecek. Ilgarspor, İznik Elbeyli Üzümspor ile kozlarını paylaşacak. Hocaköyspor ise Yenice´de Çakırca Vatanspor ile lige merhaba diyecek.