Süper Amatör Küme

A Grubu : Mustafa Dinçer‘in talebeleri bu hafta evinde grubun iddialı takımı Görükle İpekspor‘u konuk etti. Karşılaşma 1 – 1 bitti. Bence iyi bir skor, zira rakip güçlü ve ciddi bir takımdı. Geçen hafta pazar günü aldığı önemli deplasman galibiyeti ile moral bulan Gençler evinde Bağlarbaşıspor ile 0 – 0 kalarak seriye başlayamamış oldu. Akhisar Demirspor beşinci maçını lider Fethiye İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacak. Gençlergücü ise puantajda bir üst basamakta bulunan Nilüfer Erdemlispor ile Bursa‘da karşılaşacak.

B Grubu : Derbi galibi Doğugücü Gençlik bu hafta İnegöl‘de Orhanelispor‘ı ağırladı. Müsabakayı temsilcimiz 1 – 0 yendi ve üst sıralarda kendine yer buldu. Moralsiz Kurtuluşspor 1 puan için gittiği İznikspor deplasmanından altın değerinde 3 puan ile döndü. Geçen hafta vasat görüntü veren Güray Hoca yani nam-ı diğer Costa‘nın talebeleri 1 – 0 galip gelerek puanını altıya çıkardı. İznikspor deplasmanından galip önemliydi. Zira İznikspor deplasmanı zor bir deplasmandır. Lig ikincisi Doğugücü Gençlik ligin yeni takımı Çağlayanspor‘a konuk olacak. Kurtuluşspor ise evinde orta sıralardaki ligin yeni takımı Odunlukspor‘u misafir edecek.

C Grubu: Pazar günü K.Güvenspor : Kafkas Gençlik derbi maçı vardı. Artık derbi maçlarında alıştığımız üzere bu maçı da bir hayli kalabalık seyirci yakından takip etti. Bu iki ekip daha önce süper ligde 8 kez karşılaşmıştı. Kafkas Gençlik beşe üç öndeydi. Ev sahibi gözüken, yılların tecrübesi Köksal Hocamızın takımı K.Güvenspor 1 – 0 öne geçti. İkinci yarıda Kafkas Gençlik yeni transferi stoper Fatih Şimşek ile beraberlik golünü buldu. Müsabaka 1 – 1 berabere bitti. K.Güvenspor‘un tecrübeli kaptanı Yusuf Turan‘ın burnu kırıldı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Genel gollerde Kafkas Kartalı 17‘ya 10 gol önde. Ligin dördüncü haftasında lig yedincisi K.Güvenspor, Hacıvatspor ile İnegöl’de oynayacak. Bir türlü çıkışa geçemeyen Kafkas Gençlik sahasında lig sonuncusu Milletspor maçı ile galibiyet, çıkış, 3 puan, huzur, nefes arayacak.

1.Küme :

2. Grup : Yenicespor evinde Özlücespor‘u konuk edip oynayacaktı. Ancak rakip ligden çekildiği için bu müsabaka oynanmayacak. Morali yerine gelen Alanyurt Gençlik deplasmanda İhsaniyespor ile 3 – 3 kalıp bir puan aldı. Maçta 3 gol atan yılların golcüsü Hasan Sever‘i de ayrı tebrik isterim. Yenicespor şampiyonluk hesapları yapan H.Dikkaldırımspor ile deplasmanda mücadele edecekken Alanyurt Gençlik evinde Altınsabanspor‘u yenip alt sıralardan uzaklaşma hesapları yapacak.

4 .Grup : Doğanspor evinde alt sıralardaki Demetevlerspor ile puan mücadelesi verdi. Ömer Bakay‘ın öğrencileri 2 – 1 galip gelerek galibiyet serisini üçe çıkartmış oldu. Doğanspor bu hafta Mustafakemalpaşa 2014 ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.