Süper Amatör Play – Off :
Bugüne kadar oynanan çoğu baraj maçlarında olduğu gibi Cumartesi günü de oynanan baraj maçında bölgesel amatör ligindeki takım yendi. Temsilcimiz Doğugücü Gençlik bölgesel amatör ligindeki rakibi Gülbahçespor‘a karşı öne geçmesine rağmen maçı 2-1 kaybederek terfi edemedi. Çoğu baraj maçında bölgesel amatör liginde oynayan ekipler kazanıyordu. Az da olsa süper amatör ekipleri de mutlu sona ulaşmıştı. Doğugücü Gençlik yeni kurulmasına rağmen kısa sürede şampiyonluklar yaşamış ve Süper Amatör Kümenin iyi takımlarından biri olmuştu. Cumartesi günü kazanması halinde Gençlergücü ve Kurtuluşspor‘dan sonra bu heyecanı, sevinci yaşayacaktı. Ama olmadı. Ne diyelim? Demek ki kısmet değilmiş. Teşekkürler Doğugücü Gençlik.
 
İkinci Amatör Küme: 
2. yarı maçları bu hafta başladı. Mobilyaspor, İnegöl‘de lider 1947 Çekirgespor‘u misafir etti. Lider 1947 Çekirgespor 4–1‘lik galibiyetle yoluna devam ederken temsilcimiz Mobilyaspor tam 6 hafta sonra haftayı puansız kapadı. Cerrahspor bu hafta hükmen kazanıp puanını 15‘e çıkardı. Ilgarspor ikinci yarıya evinde İsabeyspor ile başladı. Temsilcimiz müsabakayı maalesef 5–2 kaybetti.
11. haftada lig üçüncüsü Mobilyaspor hükmen kazanıp puanını 24‘e çıkartıp ilk iki sıradaki takımların puan kaybetmesini bekleyecek. Cerrahspor-Ilgarspor derbi maçı bizleri bekliyor. İlk maçta Cerrahspor, Ilgarspor‘u 5–1 yenmişti. 
 
Anılarla Futbol: 
2. Kümenin artık son haftası oynanacaktır. Baharspor ile Tunagücü karşılaşıyor. Her iki takımın da ne şampiyonluk heyecanı, ne de düşme korkusu var. Hafta sonu hava çok güzel. Her iki takımda da eksikler çok. Bazı oyuncular köye, pikniğe, düğüne gitmiş. Durum böyle olunca iki takımda da kaçak oyuncular var. Lisanslı olmayıp mahalleden hevesli gençler için fırsat doğar. Müsabaka başlar. Baharspor‘un antrenörü Yusuf Hoca oyuncularına direktif verirken zorlanmaktadır. Zira takımın yarısını tanımamaktadır. Yusuf Hoca bir pozisyonda gereksiz yere çalım atan oyuncusunu kastederek yanındaki yöneticiye:
- Şu 7 numaranın adı ne? Kimin yerine yazdık onu? Hakan‘ın yerine mi oynuyor?
- Bilmiyorum ya. Hakan veya Tarık‘ın yerine oynuyor.
Kulübenin yakında olan ve bu konuşmayı duyan yardımcı hakem de Yusuf Hocaya seslenir:
-     Hocam, 7 numaranın adı Murat. Benim yeğenim olur. Hafta sonu tatile gelmiş.