SÜPER AMATÖR:
A GRUBU:

Doğugücü Gençlik sezonun son maçını İnegöl´de Gürsu Belediyespor´a karşı oynayıp 2-0´lık galibiyet aldı ve sezonu tamamladı. İsaörenspor 3-0 hükmen galip geldiğinden maçı yoktu. Doğanspor ise Bursa´da Yıldırım Belediyespor´a misafir olup, 6-2 mağlubiyet aldı ve maalesef küme düştü.
Doğugücü Gençlik bu hafta 3-0 hükmen kazanıp, 45 puanla ligi 4. sırada bitirmiş olacak. İsaörenspor son maçında deplasmanda İznikspor ile oynayacak. Ligden düşen temsilcimiz evindeki veda maçını Büyük Mustafakemalpaşaspor ile yapacak. Bu gruptaki kalan tüm maçlar formalite maçları olacak. Küme düşenler veda maçlarına çıkarken, ilk üçte yer alan takımlar da zorlu play-off öncesi ceza ve sakat oyuncu olmamasına dikkat edecek.

SON BİR GAYRETKAFKAS GENÇLİK

B GRUBU:
Gruptaki en önemli maç İnegöl´de oynandı. Kaybeden takımın işi biteceği maç Kurtuluşspor sahasındaydı. Ev sahibi Gençlergücü aynı puandaki Gülbahçespor´u konuk etti. Vasat bir oyun koyan Gençlergücü 2-0´lık mağlubiyetle bu yıl amacına ulaşamamış oldu. Kafkas Kartalı deplasmanda Orhanelispor´u 2-0 yenerek umutlarını son haftaya taşıdı. Ligde zor günler yaşayan Yenicespor ligden düşen Mudanyaspor´u evinde konuk edip 4-1 yendi ve nefes aldı. Böylece Yenicespor, Burgazspor´un da yenilmesiyle düşme potasından çıktı.

Kafkas Kartalı sezonun son maçında evinde lig ikincisi Gülbahçespor´u ağırlayacak. Kafkas Gençlik için beraberlik yetmiyor. Gülbahçespor bir hafta önce kalabalık taraftarıyla geldiğine göre bu haftaki final gibi maça da taraftarıyla gelebilir. İddiası kalmayan Gençlergücü ligde kalma sevinci yaşayan Hürriyetspor´u misafir edecek. Yenicespor deplasmanda bir alt basamağında bulunan Burgazspor ile kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz için beraberlik yetiyor. Yenicespor mağlup olursa küme düşecek. Zira ikili averajda ve duruma göre üçlü averajı kötü.

2. KÜME:
Lig ikincisi Hocaköyspor en zorlu deplasmanda hüsrana uğradı. Lidere karşı pek bir varlık gösteremeyen Hocaköyspor sahadan 6-0´lık mağlubiyet aldı. Bu maçla yakından ilgilenen İnegölspor ise sadece bir tane hükmen galibiyeti bulunan Orhaniyespor´u 3-0 yenerek lig ikinciliğine yükseldi. Ilgarspor, İznik´te aynı puana sahip Bayırdırspor ile karşılaşıp müsabakayı 3-0 kaybetti. Cerrahspor deplasmanda orta sıralardaki İznik Çiçeklispor´a misafir oldu ve 4-1´lik bir yenilgi aldı. Yani bu grupta işlerin bizim için iyi gitmediği bir hafta yaşadık.

Yavru İnegölspor deplasmanda lider Yenişehir Çeltikçispor´a konuk olacak. Bordo-Beyazlı Gençler hiç puan kaybetmeyen liderden puan almaya çalışacak. Hocaköyspor sahasında 3 puan önündeki İznik Çiçeklispor´u konuk edecek. Temsilcimiz bir üst ligi amaçlıyorsa bu maçı kazanmalı. Ilgarspor bu hafta hükmen galip geleceğinden maç yapmadan dinlenecek. Cerrahspor İnegöl´de Bayındırspor ile mücadele edecek.