İnegöl´ün alışveriş ve yaşam merkezi İnegöl AVM, sektörün öncü markalarından, sofra tasarım uzmanı olarak adını duyuran Bernardo´yu da marka karmasına ekledi.

270 bin nüfusa sahip İnegöl´de bölgenin tek alışveriş merkezi olarak dört yıldır İnegöl´e, yol müşterisine ve çevre ilçelere hizmet veren İnegöl AVM, marka karmasını günden güne büyütüyor. Müşterilerini dinleyen ve onların düşüncelerine, isteklerine cevap veren bir felsefe ile yönetilen İnegöl Alışveriş Merkezi, yine ziyaretçilerin talepleri doğrultusunda bir markaya daha yer verdi.

English Home, Madame Coco, Esse ev tekstili ve dekorasyon markalarının ardından yine adından çokça söz ettiren bir marka olan Bernardo mağazasını ziyaretçilere açtı. 12 kişilik porselen yemek takımlarından, günlük sofra setlerine, kahvaltı takımlarından, 50 yıl garantili paslanmaz çelik çatal bıçak takımlarına, pişirme setlerinden çaydanlık ve cezvelere kadar sofra ve mutfağınıza yenilik ve şıklık katacak Bernardo ürünleri açılışa özel indirim fırsatıyla İnegöl AVM Bernardo Mağazasında beğeniye sunuluyor.

Editör: TE Bilişim