Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilciliği yetkilileri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz, “Bugün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyarete geldik. Türkiye Gençlik Vakfı olarak yeni dönemde İnegöl´de teşkilatlanma sürecimiz olacak. Bu süreçte Belediye Başkanımız ile istişare ederek İnegöl genelinde yapacağımız faaliyetler ile alakalı kısa bir sohbette bulunduk. Kendilerine kıymetli zamanlarını ayırıp, bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖLÇÜTLERE BAĞLI KALARAK HAREKET EDECEĞİZ

TÜGVA´nın geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, özgüveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalıştığını aktaran Yavuz, “Misyonumuz, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen, bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamaktır. İnşallah önümüzdeki dönem Türkiye Gençlik Vakfı olarak İnegöl´de yapacağımız faaliyetlerde bu ölçütlere bağlı kalarak hareket edeceğiz” diye konuştu.

GENÇLİK VAKFI

Sözlerine, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Başkan Alinur Aktaş ise, “Öncelikle çok değerli Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz ve vakıf yetkilisine hoş geldiniz demek istiyorum. Takdir edersiniz ki, bir şehrin, bir ülkenin güçlenmesi sivil toplum kuruluşlarıyla, sivil toplum hareketleri ile olur. Bu manada ülkemizde son yıllarda ciddi atılımlar ve ciddi bir heyecan olduğunu görüyoruz. Türkiye Gençlik Vakfı da yaklaşık bir buçuk yıl önce Bursa´da yapılanmaya başladı. Hem Bursa merkez de hem de Bursa´nın ilçelerinde gençlerimizin daha sağlıklı ve daha kaliteli yetişebilmeleri için bir dizi faaliyetler ve çalışmalar yapmaktadırlar” dedi. Aktaş, “Türkiye Gençlik Vakfı Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz ile şehrimizde gençlerimizi merkeze alacak, onların gelişimlerini destekleyici ve nitelikli insan oluşumlarına katkı sağlayacak ne gibi faaliyetler yapılabiliriz noktasında istişareler de bulunduk. Kendilerine çıktıkları bu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Ayrıca hem Bursa´da hem de İnegöl´de yapacakları çalışmalar ve faaliyetlerde şahsım ve kurumum adına yapabileceğimiz bir yardım veya destek olursa her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim