Kendi sahasında Maraş maçını kaybeden İnegölspor için zorlu Erzincan deplasmanı puan anlamında çok şey ifade ediyordu. Kağıt üstünde zor gözüken maç, bizim için yine şanssız başladı. Rüzgarı da arkasına alan ev sahibi takım, maçın başında bulduğu golün avantajını koruyarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.

Tabi maçın hikâyesi bu kadarda bitmedi. Mesela İnegölspor, ligin yeni ama derli toplu anlamında takdirlik bir performans sergileyen Erzincan karşısında 90 dakika başa baş bir oyun ortaya koydu.

Diğer maçlara göre takım daha ısırgan, daha istekli bir görünüm ortaya koydu. Sahanın her yerinde puan mücadelesi veren bir oyun ortaya koyduk ama ne yazık ki hem şanssızlık hem beceriksizlik bu maçta da peşimizi bırakmadı. O kadar kolay gol yedik, o kadar kolay gollük pozisyonları harcadık ama bir gerçek var ki her geçen hafta tehlike çanları da bizim aleyhimize çalmaya devam ediyor.

Zor bir dönem, zor bir fikstür ve zor bir puan sıralamasında yer alıyoruz. Kazanma adına yaptığımız tüm girişimler olumsuz sonuçlanıyor. Bir de buna eyyamcı hakemler eklenince, iş biraz daha zorlaşıyor.

Eldeki kadro bu ve devreye kadar yapılacak bir şey yok gibi. Her hafta maç sonu bir hafta öncesinin hikayesini yaşıyoruz. Artık biz söylemekten bıktık. Takım aynı tarz golleri yemekten bıkmadı.

Kalan maçlar işlerin istediğimiz gibi gitmesini dilemekten başka çarede yok gibi. Fakat şunu unutmayalım, bu ligin düşme adayı en yüksek takımlardan biriyiz bizden hatırlatması...