Bu hafta Cumartesi günü temsilcimiz Doğugücü Gençlik ilk maçında Yenişehir‘de A grubu lig ikincisi İznikspor ile karşılaşacak. İznikspor bu sezon Süper Amatör Kümenin en golcü takımı. Temsilcimiz daha zorlu maçlar oynayarak bugünlere geldi. Doğugücü Gençlik çarşamba günü de Bursa‘da Keles Gençlik ile karşılaşacak.

Süper Amatör:
Yaklaşık 5,5 ay süren zorlu etap geçen hafta bitmişti. Çok zevkli maçlar izledik. B grubunda 4 takımla grubu epey etkiledik. 
Doğugücü Gençlik: Lige çok iyi başlayan ve hedeften hiç kopmayan Doğugücü Gençlik evinde sadece grup şampiyonuna yenildi. Topladığı 42 puanla hedefine giden yolda ilk amacına ulaşmış oldu. Bugüne kadar iki farklı antrenörler çalıştılar.
Kafkas Gençlik: Sezona 3 puanla başlamasına rağmen aylarca istediği sonuçları alamadı. Bazı maçlarda iyi oynadı. Bazen mücadeleyi iyi yapmasına rağmen galibiyet serisine bir türlü başlayamadı. En kritik maç deplasmandaki O.Yeniköyspor maçıydı. Zira o maçta alınacak bir mağlubiyet rakibi komadan çıkarıp temsilcimizi zor duruma düşürecekti. Yeni transferlerle puanlar geldikçe play–off umudu da doğdu. Lakin ilk yarıdaki puan kayıpları bunu engellemiş oldu. Lig 5.’liği bu grupta kötü olmas da Kafkas Kartalı bu sıralama ile mutlu olmamıştır .Kafkas Kartalı iki farklı teknik adam ile sezonu tamamladı .
Gençlergücü: Yaş ortalaması biraz daha düşük, daha az bütçe ile takım kuran, mücadele gücü yüksek olan ve ligin en az gol yiyen takımlarından Gençlergücü ligi 7. sırada bitirdi. Ligde ilk galibiyetini altıncı hafta alan Gençlergücü oyuncularının lige alışmasıyla grafiğini yükseltti ve son ana kadar play–off potasında kaldı. Teknik direktör değişikliğine gitmeyen Gençlergücü ‘ nde Erol ARSLAN sezonu tamamlamış oldu.
Kurtuluşspor: Lige çok başlayan ve iki zorlu deplasmandan 4 puan, derbilerden de 5 puan toplayan Sarı Kırmızılı ekibin Burgazspor mağlubiyetinden sonra tadı kaçtı. İlk yarının son maçında lig sonuncusuna evinde iki puan kaptırınca düşüş başladı. Teknik heyeti, kadrosu ve lige iyi başlamasına rağmen lig 8.’liği bence Kurtuluşspor‘a yakışmadı. Sarı - Kırmızılı ekip de bir kez teknik ekip değişikliğine gitti.

Derbilerle Süper Amatör Küme: 
Lig boyunca 12 tane derbi maçı oynandı. Bu maçlar sonunca Doğugücü Gençlik topladığı 11 puanla derbilerin de kralı oldu. Kafkas Kartalı 10 puanla bu alanda ikinci olurken Gençlergücü 6 puan topladı. Kurtuluşspor ise aldığı 5 puan ile camiasını üzdü. 
 
İkinci Amatör Küme: 
6. haftada çıkışa geçen Mobilyaspor deplasmanda orta sıralardaki Kanalboyu Nilüferspor‘a konuk olup müsabakayı 4–0 kazandı ve ligde üçüncü sıraya yükseldi. Bu galibiyet Mobilyaspor‘un ilk deplasman galibiyeti oldu. Cerrahspor evinde İsabeyspor‘u misafir etti maalesef karşılaşmayı konuk ekip 1–0 kazandı ve terfi için temsilcimizin işini zora soktu. Cerrahspor terfi etmek istiyorsa bu maçı kazanmalıydı. Igarspor evinde lider 1947 Çekirgespor‘a karşı 14–0 kaybetti. Lige alışan Mobilyaspor bu hafta ligde puanı olmayan Geçitspor ile İnegöl‘de karşılaşacaktı. Ancak temsilcimiz 3–0 hükmen kazanacak. Cerrahspor deplasmanda aynı puana sahip Yenişehir Söylemiş Başakspor‘a konuk olacak. Ilgarspor ise evinde ligin zayıf ekiplerinde Kanalboyu Nilüferspor ile 3 puan mücadelesi verecek.

Anılarla Futbol: 
 Fuat Hoca, eski takımı Bulvarspor ile tekrar anlaşmış ve ilk akşamdan yöneticilerle toplantı yapmak istemiştir. Yönetim kurulu üyeleri tam kadro Fuat Hocayı merakla beklemektedir. Fuat Hoca odaya girer, selamlaşır ve hemen idarecilere kalan maçlarda yapmak istediklerini, planlarını, çalışma programını, düşüncelerini büyük bir heyecanla anlatır. Konuşma epey uzun sürer. Taraflar hayırlı olması dileğiyle toplantıdan ayrılır. Ertesi gün ilk maç deplasmandadır. Fuat Hoca sabah erken kalkıp her şeyi hazırlamıştır. Otobüs gelir ve deplasman yolculuğuna çıkılır. Fuat Hoca kadroyu açıklar, oyuncular giyinir, gerekli konuşmalar yapılır. Artık her şey hazırdır. Oyuncular ısınmaya çıkarken saha komiseri gelip lisansları ister. O da ne? Lisanlar yoktur. Sağa-sola bakılır ama nafile. Fuat Hoca lisansları evde unutmuştur. Bulvarspor hükmen mağluptur. Yönetim kurulu acil toplanır. Onlar da kalan maçlar için bir plan yapmıştır. Fuat Hoca da davet edilir ve kendisini gönderdiklerini bildirirler.