Organizasyon temsilcilerinin katılımı ile dün gerçekleştirilen toplantıda, İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF) masaya yatırılırken, Uluslar arası fuar takvimine giren fuar, MODEF çatısı altında kurumsallık kazanacak.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turhan Aksakallı, Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin, Kırsal Kalkınma Müdürü Fevzi İnal, Ziraat Odası temsilcileri ve Komite üyeleri tarım fuarı için biraya geldi.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “12-15 Eylül tarihinde MODEF çatısında altında icra edeceğimiz Tarım Fuarımız hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Geçen yıl aldığımız kararla Tarım Fuarını MODEF çatısı altında icra edeceğiz. MODEF, yılda iki kez fuar organizasyonu yapıyor. İnşallah MODEF bünyesine bir fuar daha eklenecek. Tarım fuarını ulusal ve uluslararası düzeye getirmek için çalışmalarımız olacak. İnşallah bu iş için MODEF’in imkanlarını kullanacağız. Zaman içerisinde fuarımız karlı ve kazançlı hale geldiği zaman daha iyi bütçelerle sevk ve idare edilmesi söz konusu olacak” dedi.

Başkan Aktaş, “Tarım Fuarımızı Merkez Pazaryerinde yapıyorduk. O pazarımız kış şartları nedeniyle yıkılmıştı. Projelendirme çalışması bitti, yapımı ihale olacak. Ama büyük ihtimalle pazarımız Eylül ayına yetişmeyecek. MODEF bünyesinde Tarım Fuarının kurumsal bir şekilde daha çok ses getireceğine, kaliteli ziyaretçiler olacağını ve zaman içerisinde bu fuara İnegöl dışından da stant anlamında katılımcıların olacağını şimdiden görüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim