Süper Amatör Play – Off:

Bu hafta cumartesi günü temsilcimiz Doğugücü Gençlik ilk maçında Yenişehir‘de A grubu lig ikincisi İznikspor ile karşılaştı. Müsabaka başladığı gibi 0 – 0 bitti. Bu maçın ardından yönetim teknik değişikliğe gitti ve Selçuk Serbest ile anlaştı. Lerby Saelçuk olarak tanınan teknik adam tecrübeli ve başarılı. Hayırlı olmasını dileriz. Doğugücü Gençlik yeni hocasıyla Perşembe günü de Bursa‘da Keles Gençlik ile karşılaştı. Temsilcimiz 1 – 0 geriye düştüğü maçta 1 – 1 berabere kalarak puana ulaştı.
Temsilcimiz oynadığı iki maçta 2 puanda kaldı. Ancak daha oynanacak üç maç var. Grupta oynanan 6 karşılaşmada maçlar genelde beraberlikle bittiği için şimdilik kaybedilmiş bir şey yok. Doğugücü Gençlik üçüncü maçını Bursa‘da Orhanelispor ile oynayacak. Her iki ekip ilk turda birbirine birer kez üstünlük sağladı. Dördüncü maçta temsilcimiz çarşamba günü Bursa‘da Yenişehir Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Grup maçlarında temsilcimizin Yenişehir Belediyespor‘a karşı galibiyeti yok.
 
İkinci Amatör Küme: 
Lige alışan Mobilyaspor bu hafta ligde puanı olmayan Geçitspor ile İnegöl‘de karşılaşacaktı. Ancak temsilcimiz 3 – 0 hükmen kazanacak. Cerrahspor deplasmanda aynı puana sahip Yenişehir Söylemiş Başakspor‘a konuk oldu. Karşılaşmayı ev sahibi 4 – 3 kazandı. Ilgarspor ise evinde ligin zayıf ekiplerinden Kanalboyu Nilüferspor‘a 1 – 7 kaybetti. 
8. haftada Mobilyaspor: Cerrah Gençlik derbisi olacak. İki ekip ilk kez karşı karşıya gelecek. Lig üçüncüsü Mobilyaspor son maçta 12 puan topladı ve sadece 1 gol yedi. Cerrahlı Gençler ise iki haftadır puan alamıyor. Ilgarspor bu hafta hükmen kazanacak.

Alt Yapı: Türkiye Şampiyonası Gazipaşa ve Kafkas Gençlik U – 17 takımı Sakarya‘da ilk tur müsabakalarında ilk rakibi 3 – 0 yendi. İkinci maçında berabere kalıp penaltılarla finale kalmayı kaçırdı. 

Pazartesi günü de İnegölspor U – 17 Antalya‘da ilk maçında Sakaryaspor‘u penaltılarla eleyerek finale kaldı. Finalde maalesef 1922 Tirespor‘a penaltılarla elenen yavru İnegölsporlular şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı kıl payı kaçırmış oldu.