Saadet Partisi Bursa Milletvekili aday adayı Fikret Bayram, “Biz buna erken seçim demiyoruz, baskın seçim diyoruz. Ancak yapacakları hareketleri daha önceden bildiğimiz için ona göre hazırlıklar yaptık. Yüksek Seçim Kurulu tarafından takvimin açıklanması ile birlikte Saadet Partisi olarak kendi iç organizasyonumuzu gerçekleştirip, önce bir imza komisyonu kurduk. Bu komisyonun çalışmaları ile birlikte İnegöl´de 4 ayrı stant çalışmamız bulunmakta. Yine billboardlar kanalı, radyolar aracılığıyla topluma ulaşıyoruz. Kısa bir sürede gerçekleşmiş olması kamuoyunun adaylarla alakalı ilgilendirilmesini geciktiriyor. Gün çok kısa, 4 Mayıs itibari ile bugün başlayan çalışma Çarşamba günü sona erecek ve 100 bin asgari imza ile yola çıkmış bir siyasi parti olarak benzer çalışma yapan diğer partiler ile birlikte aynı yeri kullanıyoruz İlçe Seçim kurulunda. Şuana kadar herhangi bir olumsuz durum yok. İlçe Seçim Kurulundaki arkadaşlar alternatif bilgisayar açacaklarını söylediler” dedi.

MECLİSE GİRECEĞİZ

Bayram, “Bu çalışma çerçevesinde İnegöl´de binlerce insanımızın Temel Karamollaoğlu beye imza vereceğini düşünüyoruz. Bu imzaların toplamı da Saadet Partisi´nin de meclise girmesine hiçbir engel kalmadığının bir kanıtı olacaktır. Bundan sonraki süreçte çok uzun yıllardan beri ara verdiğimiz hizmet edememe eksikliğini de gidermiş olacağız. Saadet Partisi onlarca milletvekili ile mecliste yer alacaktır” dedi.

BİR OY BİLE ZAYİ OLMAYACAK

Milletvekili aday adayı Fikret Bayram sözlerine şöyle devam etti: “Önümüze iki ayrı sandık konacak. Birisi Cumhurbaşkanlığı seçimi, diğeri de Milletvekilliği seçimi. Artık sıfır baraj noktasına geldi hadise. Yapılan ittifaklar neticesinde bir oy bile zayi olmayacak. Her parti kendi amblemi ile seçime girebilecek ve bunun karşılığında aldığı oy oranında da milletvekili çıkarma hakkına sahip oldu. Umuyorum ki halkımızın teveccühü ile mecliste grup kurarak hizmetlerimize bundan sonraki süreçte devam edebileceğiz. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu´nun ise başkan olabilmesi içinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bizim bu gayretimize partili partisiz tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.”

Öte yandan, mesai saatinin başlaması ile birlikte onlarca İnegöllü SP İnegöl İlçe Teşkilatının başlattığı imza kampanyasına katılmak için İnegöl Adliye Sarayının içerisinde bulunan Seçim Kurulunun önüne gelerek imza attılar. 

Editör: TE Bilişim